ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πριμ 350.000€ από τον Μαρινάκη για τη νίκη στο Βέλγιο

Πριμ 350.000€ από τον Μαρινάκη για τη νίκη στο Βέλγιο
INTIME SPORTS

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Βέλγιο σκόρπισε ενθουσιασμό και ικανοποίηση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να δώσει ένα μεγάλο πριμ στους παίκτες.

Δεν είναι μονάχα η νίκη, η οποία έμοιαζε απαραίτητη για την ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι μονάχα το γεγονός πως πλέον ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στη τρίτη θέση και στοχεύει και ψηλότερα. Είναι και το 3-0, αυτό το μεγάλο σκορ, που αποτελεί ρεκόρ σε εκτός έδρας ματς των Πειραιωτών και "τρέλανε" τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων", όπως σας είχαμε γράψει το βράδυ της Τετάρτης, μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα και υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τύπο, πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο πριμ, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μονάχα ένα ματς. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει 350.000€ στους ποδοσφαιριστές, κάτι που τους χαροποιεί και με το παραπάνω.

Αυτό που αρέσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε πριμ δίχως δεύτερες σκέψεις είναι το γεγονός πως η ομάδα δείχνει πλέον να έχει βαριά φανέλα στην Ευρώπη και μη ξεχνάμε πως επί Μαρινάκη, οι Πειραιώτες έχουν νικήσει στις έδρες της Μαρσέιγ, της Μονπελιέ και τώρα της Άντερλεχτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ