ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πριμ 1.000.000€ αν νικήσει και τον ΠΑΟΚ

Πριμ 1.000.000€ αν νικήσει και τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να δώσει ένα τεράστιο ποσό στους παίκτες του Ολυμπιακού ως πριμ, σε περίπτωση που κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και κάνουν το "3 στα 3".

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 10/11, 19:30), το οποίο θα κλείσει μια τριάδα καυτών αγώνων για την ομάδα του Πειραιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έχουν καταφέρει να φύγουν νικητές από το γήπεδο της Λεωφόρου, πήραν ένα τρίποντο χρυσάφι κόντρα στην Μπενφίκα και τώρα θέλουν άλλη μια νίκη, για το +6 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι λόγοι που οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Στέφενς είναι πολλοί. Είναι το "3 στα 3", στα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς μέχρι τώρα, είναι το +6 όπως σας προαναφέραμε και είναι και το πριμ.

Η φήμη για κάποιο... δώρο του Μαρινάκη προς τους παίκτες επιβεβαιώνεται πλέον και οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ήδη για τις προθέσεις του προέδρου, από τον Γιάννη Βρέντζο.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών είναι έτοιμος να δώσει 1.000.000€ στους παίκτες της ομάδας σε περίπτωση που καταφέρουν να κάνουν το 3 στα 3. Πρόκειται για ακόμη ένα κίνητρο που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ, στο ματς της Κυριακής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ