ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός για Έμερι"

"Πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός για Έμερι"
INTIME SPORTS

Ο Ουνάι Έμερι χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει στη πρόταση του Ολυμπιακού όπως τονίζεται σε ισπανικό δημοσίευμα. Στη λίστα και ο Ολτρά της Λα Κορούνια.

Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί τον βασικό υποψήφιο των "ερυθρολεύκων" για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο σύμφωνα με την "Las Provincias" ο 40χρονος τεχνικός ζητάει χρόνο για να απαντήσει γεγονός που μπορεί να ωθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε άλλες λύσεις.

Παράλληλα στη λίστα προστίθεται και το όνομα του προπονητή της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χοσέ Λουίς Ολτρά.

Η ισπανική εφημερίδα γράφει:"Ο Έμερι εξακολουθεί να σκέφτεται την πρόταση του Ολυμπιακού, αν και όσο περνούν οι μέρες, στην ελληνική ομάδα υπάρχει η αίσθηση πως δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Αυτό έρχεται σαν συνέχεια όσων είπε ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο να αναλάβει μία ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ.

Ο Έμερι παραμένει η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος όμως εξετάζει κι άλλες λύσεις. Οι Έλληνες δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη, το πολύ 4-5 μέρες. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι πως ο Έμερι θα φύγει από τη Βαλένθια και την Ισπανία.

Πιθανός προορισμός του είναι η Ρωσία, από όπου έχει μία εξαιρετική, σχεδόν απλησίαστη, πρόταση. Για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία. Ο Έμερι εξετάζει τις επιλογές του".

Από εκεί και πέρα η "Las Provincias" κάνει αναπαραγωγή των σεναρίων του ελληνικού Τύπου, προσθέτοντας πως στην ατζέντα του Ολυμπιακού υπάρχουν τα ονόματα των Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Λουίς Γκαρθία και Ντομίνγκος Πασιένσια.

Νέο πρόσωπο στην ονοματολογία αποτελεί ο Χοσέ Λουίς Ολτρά. "Οι εκπρόσωποι του Ολτρά έχουν δεχτεί κρούση για την πιθανότητα να προσληφθεί.

Παράλληλα υπάρχει το πρόβλημα ότι στο συμβόλαιο του Ολτρά υπάρχει όρος για αυτόματη ανανέωση εφόσον η Ντεπορτίβο ανέβει στην πρώτη κατηγορία, κάτι που αναμένεται να συμβεί" καταλήγει η ισπανική εφημερίδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ