ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό"

Πουλίδο: "Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό"

Ο Άλαν Πουλίδο μιλώντας σε μεξικανικά ΜΜΕ, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Ο Μεξικανός επιθετικός παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο όσον αφορά τον επόμενο σταθμό του ενώ σε ό,τι αφορά τις διακηρύξεις της Τίγρες περί διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του κράτησε αποστάσεις.

"Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει. Προφανώς ναι θα ήθελα να παίξω εκεί (στον Ολυμπιακό) είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν θέλετε την αλήθεια δεν θα ήταν καθόλου κακό", δήλωσε ο Πουλίδο όπως αναφέρει η κορυφαία και πιο έγκυρη μεξικανική αθλητική εφημερίδα "Record".

Σε ό,τι αφορά την τακτική της Τίγρες που αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Άλαν Πουλίδο είπε: "Αυτό που καταλαβαίνω και θυμάμαι είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει τώρα τον Ιούνιο και θα δούμε τι θα γίνει"

Ο Άλαν Πουλίδο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του Μιγέλ Ερρέρα, ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Μεξικού, για το Μουντιάλ.

Νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου η Τίγρες διακύρρητε, μέσω του προέδρου της, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη ότι "βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης με τον Άλαν Πουλίδο" και ότι δεν υπάρχει "καμία προσφορά για κανέναν παίκτη της ομάδας"

"Εμένα μου προκαλεί περιέργεια πως κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι λένε μέσω ΜΜΕ ότι θέλουν έναν δικό μας παίκτη. Εδώ δεν έχουμε λάβει καμία επικοινωνία από κανέναν σύλλογο καμίας χώρας του κόσμου. Δεν έχουμε λάβει απολύτως τίποτα. Σε ό,τι αφορά την ανανέωση του Άλαν είμαστε σε διαδικασία. Εδώ ήταν και ο εκπρόσωπος του παίκτη, βλέπουμε τα οικονομικά δεδομένα.", είχε πει νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ