ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολύ δύσκολα και ο Χλεμπ

Πολύ δύσκολα και ο Χλεμπ

Ο Κιαζίμ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, ο Χλεμπ δύσκολα θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Η απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη, αλλά το πιο πιθανό είναι οι "ερυθρόλευκοι" να μη προχωρήσουν στην απόκτηση του Λευκορώσου.

Η οριστική απόφαση για τον Αλεξάντερ Χλεμπ θα ληφθεί την Τετάρτη, ωστόσο το να πάρει ο Ολυμπιακός μετά τον Τούρκο Κιαζίμ και τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή φαντάζει πολύ δύσκολο.

Το βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και η αναγκαστική αλλαγή στο ρόστερ, με αποχώρηση ενός παίκτη, είναι τα εμπόδια που μάλλον δεν θα οριστικοποιήσουν την απόκτηση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα.

Ο Χλεμπ έφτασε στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροπλάνο που νοίκιασε ο ατζέντης του, μίλησε με τον Ολυμπιακό, που του έκανε πρόταση για απολαβές με το παιχνίδι, ωστόσο και τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι τα πόδια του (και τα δυο γόνατα) είναι αρκετά ταλαιπωρημένα.

Λέγεται ότι ο Βαλβέρδε έχει επιφυλάξεις για τον Χλεμπ, καθώς συγκέντρωσε πληροφορίες από την Βαρκελώνη για το ιστορικό του, ενώ και η διοίκηση δεν δείχνει τόσο ...ζεστή να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη. Επίσης δεν είναι εύκολο την τελευταία στιγμή να λυθεί κάποιο συμβόλαιο, ώστε να αδειάσει θέση και να πάρει φανέλα ο Χλεμπ, που λογίζεται ως ξένος.

Όλα πάντως θα κριθούν την Τετάρτη. Αν δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και στον Χλεμπ, ή θα μείνει μόνο στον Κιαζίμ. Ο διεθνής Τούρκος υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς με οψιόν για άλλα δυο χρόνια.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της ιστορίας του εκρηκτικού Κιαζίμ νέου παίκτη του Ολυμπιακού που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Εξελίξεις και με τον Χλεμπ. Δείτε ακόμη το βίντεο στο οποίο... μιμείται τον Μάικλ Τζάκσον

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ