ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολύ δύσκολα θα προλάβει την Πορτογαλία ο Μπουχαλάκης

Πολύ δύσκολα θα προλάβει την Πορτογαλία ο Μπουχαλάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα δείχνουν ότι ο Μπουχαλάκης, που έχει σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, θα χάσει το πρώτο ματς με την Αρόουκα και θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στον επαναληπτικό της 25ης Αυγούστου.

Ο Πάουλο Μπέντο επιφύλαξε διπλή προπόνηση την Παρασκευή (12/8) για τους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους "γκάζωσε" κιόλας.

Έχει αποφασίσει να τους πάει λίγο πιο χαλαρά μέχρι και το πρώτο ματς με την Αρόουκα στην Πορτογαλία, δουλεύοντας πάνω σε συστήματα και τακτικές που θυμίζουν λίγο... Σίλβα.

Το πρωί του Σαββάτου (13/8, 9.00) οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό τον Άρη και εκεί ο Πορτογάλος θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα από το ρόστερ.

Ο Μπουχαλάκης θα απουσιάσει φυσικά λόγω ενός σφιξίματος που ένιωσε στον οπίσθιο μηριαίο από την προπόνηση της Πέμπτης (11/8). Όλα δείχνουν ότι ο Κρητικός χαφ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Αρόουκα και αν τελικά δεν τα καταφέρει, ο στόχος είναι να προλάβει τη ρεβάνς.

Νοκ άουτ πάντως δεν έχει βγει από τον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" που είναι προγραμματισμένος για τις 25 Αυγούστου. Για να μπει όμως στο αεροπλάνο την Τρίτη (16/8) φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο...

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα επιπλέον "αγκάθια" στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού
Στα… χνάρια του Σίλβα ο Μπέντο!
Ματαιώθηκε η προπόνηση της Αρόουκα λόγω πυρκαγιάς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ