ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα επιπλέον "αγκάθια" στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Τα επιπλέον "αγκάθια" στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπσον – Κάνου λόγω... Χάποελ Μπερ Σέβα δεν έπιασε λιμάνι! Πάνω - κάτω το ίδιο ισχύει και για τον Τζούτζακ. Προκαλεί προβλήματα στα μεταγραφικά ο αποκλεισμός από το Champions League.

Ο αποκλεισμός από τοChampionsLeagueδεν είχε κόστος στον Ολυμπιακό μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Είχε και στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Κακά τα ψέματα, οι παίκτες που εξετάζουν οι Πειραιώτες για να ενισχυθούν είναι ποδοσφαιριστέςτύπου Ρόμπσον – Κάνου και Τζούτζακ.

Ο Ολυμπιακός πλέονδεν συνεχίζει στοChampionsLeague, συμμετέχει στοEuropaLeagueκαι συν τοις άλλοις παίζει καισε μία Σούπερ Λίγκα που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου!

Παρά τον αποκλεισμό,ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει ποδοσφαιριστές από ψηλά ράφια (σ.σ. ψηλά ράφια για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου).

Ένας από αυτούς είναι ο Ρόμπσον – Κάνου. Άλλος ένας ήταν ο Τζούτζακ. Και οι δύο απασχόλησαν τους "ερυθρόλευκους", έκαναν τις προτάσεις τους, έφτασαν σε υψηλά επίπεδα οι προσφορές,αλλά πλέονυπάρχειένα "αγκάθι" που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη σοβαράαπ’ όλους.

Ο Ουαλός εξτρέμ (αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης) Ρόμπσον – Κάνου, που έμεινε ελεύθερος από την Ρέντινγκ, παραδέχτηκε ότι είχε καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά προτιμάει να πάει κάπου αλλού ακόμα και με λιγότερα χρήματα!

Ο λόγος έχει να κάνει με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και με το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν προκρίθηκαν στα πλέι οφ τουChampions League. Προτιμάει δηλαδή να πάει π.χ. στην Κρίσταλ Πάλας που αγωνίζεται στην Premier League και όχι στην Ελλάδα και το Europa League.

Oδε Μπάλαζ Τζούτζακ ήταν έτοιμος να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό, αλλά με μία προϋπόθεση. Να συνέχιζε η ομάδα στοChampionsLeague. Από τη στιγμή που οι Πειραιώτεςαποκλείστηκαν από την Χάποελ, ο Μαγυάρος εξτρέμ της Μπούρσασπορ προτίμησε τα πετροδόλαρα της Αλ Γουάντα στα Εμιράτα.

Και σίγουρα δεν θα ήταν μόνο αυτοί οι δύο. Γενικώς, ήταν για τους ξένους ποδοσφαιριστές τεράστιο δέλεαρ η προοπτική να παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τώρα, όμως το ChampionsLeagueδεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό και αυτομάτως υψώνονται αρκετά εμπόδια ως προς την πραγματοποίηση κάποιων καλώνμεταγραφών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα… χνάρια του Σίλβα ο Μπέντο!
Ματαιώθηκε η προπόνηση της Αρόουκα λόγω πυρκαγιάς
Οι σκέψεις για ρόστερ και μεταγραφές
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ