ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιούς θα κόψει ο Περέιρα;

Ποιούς θα κόψει ο Περέιρα;
INTIME SPORTS

Σαντάνα, Ντοσεβί, Φορτούνης και Χάρα μονομαχούν για τρεις θέσεις, με τους Μπουχαλάκη, Σαλίνο, Μπενίτες να αισθάνονται ανασφάλεια.

Tελείωσαν οι μεταγραφές και ο Ολυμπιακός ή καλύτερα ο Βίτορ Περέιρα, πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη λίστα που θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ και αυτό πρέπει να γίνει ως αύριο (3/2) το μεσημέρι.

Ο κανονισμός μιλάει για τρεις αλλαγές και ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις υποψήφιους για να μπουν στη λίστα, αλλά αναγκαστικά ο ένας από αυτούς περισσεύει και θα παρακολουθεί το Europa League από την εξέδρα.

Σύμφωνα με τη λογική, υποψήφιοι είναι οι δυο μεταγραφές, Σαντάνα και Χάρα, ο Ντοσεβί που είναι βασικός εξτρέμ από την μέρα που ήρθε ο Περέιρα, αλλά και ο Φορτούνης που κερδίζει τη συμπάθεια του Πορτογάλου, όπως φάνηκε και στη Βέροια, που ήταν βασικός αντί του Ντομίνγκες. Οι θέσεις όμως είναι τρεις και ένας από αυτούς θα μείνει εκτός.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρεθούν και οι τρεις που θα βγουν από τη λίστα και σίγουρος είναι μόνο ένας, ο Αμπιντάλ, που έτσι κι αλλιώς έφυγε. Στη θέση του λογικά θα μπει ο Σαντάνα, αφού και μεγάλη μεταγραφή είναι και απαραίτητος σε αυτή τη θέση.

Υποψήφιοι για ... έξωση είναι οι Μπουχαλάκης, Σαλίνο, αλλά και ο Μπενίτες χωρίς να αποκλειστεί κάποια έκπληξη, αφού δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι σκέψεις του Περέιρα, που έτσι κι αλλιώς δεν τον έχει δει να αγωνίζεται.

Ο Σαλίνο πρέπει να είναι το...σιγουράκι, καθώς δεν παίζει ούτε επί Περέιρα και τη θέση του, αν υπάρχει πρόβλημα με τον Ελαμπντελαουί, μπορεί να πάρει ο Μανιάτης. Καλά δεν πρέπει να ... αισθάνεται και ο Μπενίτες, καθώς με τη νέα κατάσταση πραγμάτων δεν έχει θέση στην ενδεκάδα και στη Βέροια μάλιστα δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή και προτιμήθηκε ο Χάρα, παρότι είναι εμφανώς ανέτοιμος.

Ποιά θα είναι η απόφαση του Περέιρα; Υπομονή λίγες ώρες και θα μάθουμε, αρκεί να μην υπάρχει κάποια δυσάρεστη έκπληξη που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση μιλάμε που δεν βάλει μέσα τον Φουστέρ, τον οποίο δεν πήρε στη Βέροια...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ