ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιοι θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου

Ποιοι θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ποιοι οι "εκλεκτοί" του και ποια θέση "παίζεται".

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απομένει μονάχα μια προπόνηση πριν από το ματς, όμως φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει το σχήμα που θα παρατάξει.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που τη φετινή χρονιά σήκωσαν το βάρος στους περισσότερους αγώνες.

Το αγαπημένο 4-4-1-1 ή αν θέλετε 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ οι δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο προπονητής είναι σίγουροι και "παίζει" ακόμα η θέση του επιτελικού μέσου.

Συγκεκριμένα, την "ερυθρόλευκη" εστία θα υπερασπιστεί ο Ρόι Κάρολ, σέντερ μπακ θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλοφ Μέλμπεργκ, δεξιά θα είναι ο Τοροσίδης, ενώ αριστερά ο Μαρκάνο κερδίζει τη μάχη με τον Χοσέ Χολέμπας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ορμπάιθ και Μανιάτης, δεξιά στην επίθεση ο Αμπντούν, αριστερά ο Μιραλάς και σέντερ φορ θα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Όσο για τη θέση του επιτελικού μέσου που "παίζεται" υποψήφιοι είναι οι Φουστέρ και Μακούν. Ο Καμερουνέζος είναι πιο αμυντικογενής από τον Ισπανό και μένει να δούμε τι έχει στο μυαλό του για τον τελικό ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ