ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποια είναι τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού

Ποια είναι τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται μονάχα με το πρωτάθλημα, αλλά έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ποιες είναι οι κινήσεις που σκέφτονται στον Πειραιά.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός τελείωσε με την Ευρώπη και θα ξανασχοληθεί μετά από δύο μήνες. Παίκτες και προπονητής λοιπόν, στρέφουν την προσοχή τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουν το απόλυτο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτό ζητά και με τις κινήσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γενικότερα η διοίκηση της Πειραϊκής ομάδας, διευκρινίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως το πρωτάθλημα ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος στόχος. Όλα αυτά τα ξέρουν στου Ρέντη και συνεχίζουν τη δουλειά τους.

Τη δουλειά τους συνεχίζουν όμως και στη διοίκηση, που ναι μεν δεν θέλουν να αποπροσανατολίζεται η ομάδα με εξωαγωνιστικά θέματα, όμως δεν αδιαφορούν και για το μέλλον. Φυσικά και υπάρχουν οι πρώτες σκέψεις για ενίσχυση στο ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Οι Πειραιώτες θέλουν να έναν ακόμη επιθετικό, έναν τερματοφύλακα και υπό προϋποθέσεις έναν επιτελικό μέσο. Ξεκινώντας με τον επιθετικό, οι "ερυθρόλευκοι' θέλουν να δυναμώσουν κι άλλο τη γραμμή κρούσης τους. Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία και ο Ντιόγκο, που θέλει διακαώς να επιστρέψει και μένει να δούμε τι θα γίνει μ' αυτό το θέμα. Αν γυρίσει στο Λιμάνι, τότε τα δεδομένα αλλάζουν για τη μεταγραφή.

Όσο για το τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής έχουν δείξει πως εμπιστεύονται και πιστεύουν στο ταλέντο του Μπάλας Μέγιερι, όμως είναι δεδομένο πως χρειάζεται κι άλλος τερματοφύλακας. Ο Κοστάνσο δεν... έπιασε και καλό θα είναι μια υπάρχει και άλλη μια λύση εκτός του Ούγγρου πορτιέρο, που έπεσε στα βαθιά και δεν πνίγηκε.

Αναφορικά με τον επιτελικό μέσο, η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Ιμπαγάσα και του Γέστε. Ο Αργεντινός τραυματίζεται συνεχώς αυτή τη σεζόν, κάτι που σε συνδυασμό με τον... εύθραυστο Βάσκο, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον Πειραιά και υπάρχει πλέον η σκέψη να αποκτηθεί ένας δημιουργικός μέσος.

Όλα αυτά βέβαια, θα μπουν στη τελική ευθεία, με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και όταν γυρίσει, λίγο μετά τη Χριστούγεννα, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ