ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει τον Μακούν, βλέπει άλλους τέσσερις

Πλησιάζει τον Μακούν, βλέπει άλλους τέσσερις
Μακούν

Ο Ζαν Μακούν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει με τον Ολυμπιακό. Η Άστον Βίλλα δεν είναι μακριά στο να πει το "ναι", ενώ οι πρωταθλητές επιμένουν για Εστράδα. Τι γίνεται με Ορμπάιθ και Τζιώλη. Κερασάκι ο Αμπτούν!

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζαν Μακούν, βρίσκεται κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Άστον Βίλλα, αλλά οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Καμερουνέζου θα υπάρξουν από Δευτέρα.

Την ίδια ώρα γίνεται προσπάθεια για την αγορά του Εστράδα, η Μπιλμπάο φέρεται να ζητάει αρκετά για την παραχώρηση του Ορμπάιθ και έτσι αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζιώλη.

Αυτά είναι τα τέσσερα (συν ένα) μέτωπα για τους "ερυθρόλευκους" που έκλεισαν τον Τάτο, για του χρόνου, αλλά τώρα θέλουν να ενισχυθούν και για τη νέα σεζόν. Το πέμπτο μέτωπο, που έρχεται να συμπληρώσει την τετράδα των μέσων που έχει στο στόχαστρό της η διοίκηση των πρωταθλητών, ανήκει στον Αλγερινό Αμπντούν, που προορίζεται, αν αποκτηθεί, να καλύψει μια θέση στην επίθεση.

Πιο κοντά, πάντως, απ' όλους μοιάζει να βρίσκεται ο Μακούν. Με τον Καμερουνέζο έχει επέλθει συμφωνία στους όρους της συνεργασίας. Απομένει, να γίνει το ίδιο και με την Άστον Βίλλα. Οι δυο πλευρές δεν είναι μακριά και αφού περάσει το σαββατοκύριακο, όπου υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, τότε θα ξαναμιλήσουν. Οι πληροφορίες από τον Πειραιά κάνουν λόγο για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και εκφράζεται αισιοδοξία για την απόκτηση του εξαιρετικού αμυντικού χαφ.

Πιο δύσκολη δείχνει η υπόθεση Εστράδα, γιατί η Μονπελιέ δεν θέλει να δώσει τον Χιλιανό χαφ. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός θέλει να επιμείνει γιατί υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στην αξία του παίκτη και είναι αποφασισμένος να καταθέσει προσφορά για αγορά του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο μοιάζει να αξιώνει αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του Ορμπάιθ, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Γι αυτό το λόγο έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζιώλη, με τον εκπρόσωπο του οποίου υπήρξαν νέες επαφές.

Όσο για τον Αμπντούν; Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει, πράγματι, να κυνηγήσει επιθετικό θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό του, τον Αλγερινό που είχε εντυπωσιάσει παίζοντας με τη φανέλα της Καβάλας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ