ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Σάντα Κρουζ!

Paraguay's Roque Santa Cruz (R) celebrates with team mate Nestor Ortigaza after scoring during their match against Brazil in the first round of the Copa America soccer tournament in Cordoba, July 9, 2011.   REUTERS/Andres Stapff (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER)
Paraguay's Roque Santa Cruz (R) celebrates with team mate Nestor Ortigaza after scoring during their match against Brazil in the first round of the Copa America soccer tournament in Cordoba, July 9, 2011. REUTERS/Andres Stapff (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Το όνομα του Σάντα Κρουζ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ σύμφωνα με δημοσίευμα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός είναι στην αναζήτηση ενός φορ και μία από τις περιπτώσεις που πιθανόν να εξεταστεί είναι και του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόκε Σάντα Κρουζ! Ο 30χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τον "Γαύρο", προτάθηκε στο Λιμάνι αφού οι "Πολίτες" δεν τον υπολογίζουν και τον παραχωρούν είτε δανεικό είτε με πώληση.

Ο Παραγουανός στράικερ έκανε σπουδαία καριέρα με την Μπάγερν (1999-2007), για να μεταπηδήσει στην Μπλάκμπερν και στη συνέχεια για 17,5 εκατομμύρια λίρες στην Σίτι.

Εκεί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Μπλάκμπερν όπου κινήθηκε στα ρηχά. Η μέτρια λοιπόν απόδοση του δεν έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από το Νησί, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον παίκτη είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο από την Ισπανία.

Είναι αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός του Champions League μπορεί να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό για τον Κρουζ, που μπορεί να έκανε μια "κοιλιά" στην καριέρα του από το 2009 και μετά, ωστόσο παραμένει εν ενεργεία επιθετικός της Παραγουάης έχοντας ως τώρα 25 γκολ σε 87 συμμετοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ