ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Plan A με Καπίνο, Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη

Plan A με Καπίνο, Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη
Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πλάνο του Ολυμπιακού είναι να πάει με τη συγκεκριμένη τριάδα τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν. Βεβαίως, θα έχει λόγο στο τέλος και ο νέος προπονητής που θα πιάσει δουλειά το καλοκαίρι.

Οι Γάλλοι αποκάλυψαν την Δευτέρα (27/3) ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ζαν Λουί Λεκά. Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Μπαστιά έχει συμβόλαιο με τους Κορσικανούς εώς το καλοκαίρι του 2019 και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία, είναι ένας γκολκίπερ που έχουν βάλει στο “σημάδι” στο λιμάνι.

Το μυαλό είναι λογικό να ταξιδεύει στον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Μπαστιά και θα μπορούσε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για την πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής. Τι ισχύει με τον Λεκά; Προς το παρόν δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, η πληροφόρηση που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό ήταν ότι στον Πειραιά θα ήθελα να δώσουν ευκαιρία στον Ανδρέα Γιαννιώτη που κάνει μία εκπληκτική χρονιά με τον Πανιώνιο, να βρεθεί πίσω από τον Στέφανο Καπίνο.

Το πλάνο είναι δηλαδή να πάει με Καπίνο, Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη στη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, θα φανεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία τι ακριβώς θα συμβεί με τους τερματοφύλακες. Κι αυτό, γιατί όταν θα πιάσει λιμάνι ο νέος προπονητής μπορεί να πει ότι θέλει π.χ. άλλον τερματοφύλακα και όχι τον Γιαννιώτη για μπακ απ.

Υποθέσεις όμως είναι όλα αυτά. Στην παρούσα φάση το πλάνο λέει Καπίνο, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης. Αν αλλάξει κάτι Ιούνιο – Ιούλιο, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα “θέλω” του νέου προπονητή...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ