ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Λεκά για Ολυμπιακό"

"Λεκά για Ολυμπιακό"

Ο 31χρονος Γάλλος τερματοφύλακας της Μπαστιά, Ζαν-Λουί Λεκά, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του "Foot Mercato".

Ο Νικόλα Λεάλι θα επιστρέψει στη Γιουβέντους, από την οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν και μένει να φανεί πώς θα στελεχώσουν οι "ερυθρόλευκοι" την τριάδα των τερματοφύλακών τους για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Foot Mercato", ο Ολυμπιακός όπως και οι Μπορντό και Μονπελιέ παρακολουθούν την περίπτωση του 31χρονου Γάλλου γκολκίπερ, Ζαν-Λουί Λεκά. Ο Λεκά γεννήθηκε στη Μπαστιά και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης. Το 2008 αποκτήθηκε από τη Βαλενσιέν, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε για μια πενταετία, καθώς το 2013 επέστρεψε στην Κορσική για να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό των "μπλε". Μετρά 26 συμμετοχές στη φετινή Ligue 1 και μία στο Coupe de la Ligue.

Το συμβόλαιο του Λεκά με την Μπαστιά είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα θα αποχωρήσει από την Μπαστιά στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεκά υπήρξε συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ