ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο κοντά η Ίντερ για Φιλένα

Πιο κοντά η Ίντερ για Φιλένα
Φιλένα

Ο 21χρονος χαφ Τόνι Φιλένα που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σαν να κλίνει προς… Τζουζέπε Μεάτσα για να συνεχίσει την καριέρα του. Τι γίνεται με Μπακασέτα.

Αν πιστέψουμε διάφορα ρεπορτάζ από την Ιταλία, τότε η Ίντερ είναι αυτή που στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για να αποσπάσει την υπογραφή του 21χρονου χαφ Τόνι Βιλένα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φέγενορντ και φέρεται να απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Από την ΠΑΕ δεν διαρρέει το παραμικρό σχετικά με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αντιθέτως, αυτό που ακούγεται στην Ολλανδία είναι ότι ο Βιλένα είπε στη Φέγενορντ ότι έχει τρεις πολύ σοβαρές προτάσεις στα χέρια του και βάσει των ρεπορτάζ στο Ρότερνταμ, αναφέρεται σε προτάσεις της Ίντερ, της Εσπανιόλ και του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, οι Ολλανδοί συνάδελφοι βάζουν στο παιχνίδι και τις Βόλφσμπουργκ, Λέστερ και Πόρτο. Αν οι «ερυθρόλευκοι» όντως ασχολούνται με την περίπτωσή του, καταλαβαίνετε ότι έχουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια.

Στην Ιταλία λοιπόν υποστηρίζουν ότι η Ίντερ είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο και πώς ο Βιλένα είναι πολύ ζεστός στο να αγωνιστεί στηSerieA. Το τι θα συμβεί, θα φανεί τις επόμενες μέρες…

Μετά τα πλέι οφ ο Μπακασέτας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα… τηλέφωνο μακριά από τον Τάσο Μπακασέτα. Τα έχει βρει σχεδόν σε όλα τόσο με τον Πανιώνιο, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει είναι να τελειώσουν τα πλέι οφ και εν συνεχεία να φτάσει στο τέλος της μία ιστορία που μοιάζει ολοκληρωμένη εδώ και πολύ καιρό. Απομένουν όμως ακόμα κάποιες μικρολεπτομέρειες…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ