ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιάνει Λιμάνι και ο Κάταϊ

Πιάνει Λιμάνι και ο Κάταϊ

Μετά τον Φέισα, άλλο ένα ταλέντο από τη Σερβία, ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, ντύνεται στα ερυθρόλευκα. "Μακάρι να έρθω", η δήλωση του παίκτη, ποιοι είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές από την πρώην Γιουσκοσλαβική σχολή οι οποίοι παίρνουν σειρά!

Η μεταγραφή του Λιούμπομορ Φέισα από την Παρτιζάν φαίνεται να είναι η αρχή για την στροφή των ερυθρολεύκων στην αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας και σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων, ο 20χρονος Αλεξάντερ Κάταϊ θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής ενώ ακολουθούν οι Πέταρ Γκρίμπιτς και Λούκας Τζόρτζεβιτς.

Ο Κάταϊ θεωρείται κλεισμένος με τις πληροφορίες από το Βελιγράδι να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα καταβάλει περίπου 1 εκατ. ευρώ στη Βοϊβοντίνα στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην Sportday επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων.

" Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα ακόμα. Περιμένω και εγώ το αποτέλεσμα των συζητήσεων των δύο ομάδων. Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αυτές τις ώρες οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται.

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κερδίζει συνέχεια το πρωτάθλημα και παίζει στο Champions League. Τώρα παίζει εκεί ο Πάντελιτς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω αφού θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη", ήταν τα λόγια του Κάταϊ.

Το who is who του Κάταϊ

Γεννημένος στις 6/2/1991, συστήθηκε φέτος στο ευρύ κοινό με 22 συμμετοχές και 3 γκολ για λογαριασμό της της Βοϊβοντίνα η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε στην Κ21 της Σερβίας και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά πριν λίγες ημέρες.

Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο 4-1-4-1 της ομάδα του, αλλά κάλλιστα μπορεί να παίξει και τον ρόλο του... Φουστέρ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την πολύ καλή του ντρίμπλα αλλά και για το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει από το πόδι του σε πρόσφατο αγώνα με 127 χλμ/ώρα!

" Αν ήμουν αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, θα τον έπαιρνα τώρα στην ομάδα. Τον λατρεύω αυτόν τον παίκτη", ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή των μπιανκονέρι, Μίλος Κράσιτς, μετά από τον αγώνα Ερυθρού Αστέρα-Βοϊβοντίνα τον οποίο τον είχε παρακολουθήσει από κοντά.

Σειρά οι Γκρίμπιτς, Τζόρτζεβιτς

Οπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο στους δύο πρώτους Σέρβους, αλλά προχωράει και στην μετάγγιση και άλλου ταλέντου από την πρώην Γιουγκοσλαβική σχολή. Ο 22χρονος Πέταρ Γκρίμπιτς, αρχηγός της Μόγκρεν του Μαυροβουνίου, θεωρείται επίσης κλεισμένος. Αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ταχύτητα του.

Ο επόμενος παίκτης θυμίζει πολλά στους φίλους των ερυθρολεύκων, μιας και ο 17χρονος Λούκας έχει το ίδιο επώνυμο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Κοβάσεβιτς είδε τον νεαρό επιθετικό σε φιλικά της εθνικής Νέων του Μαυροβουνίου και έδωσε την εισήγηση του για την μεταγραφή.

Λογικά ο μικρός Τζόλε αν αποκτηθεί θα ενταχθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τους Κάταϊ και Γκρίμπιτς, το αν παραμείνουν στην ομάδα ή θα δοθούν δανεικοί θα εξαρτηθεί από τις ελεύθερες θέσεις των ξένων που θα υπάρξουν στο ρόστερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ