ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Ανσαριφάρντ και Παρέδες ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα είναι στη 18άδα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη (2/2, 19.30). "Πρώτη" για τον Παρέδες με μία προπόνηση. Αντιθέτως ακόμη ένα παιχνίδι θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα ο Ντομίνγκες.

Όπως αναμενόταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα είναι στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη για το Κύπελλο (2/2, 19.30). Ο Ιρανός επιθετικός που είχε παίξει βασικός την περασμένη εβδομάδα στο “Κλ. Βικελίδης”, θα κάνει ντεμπούτο με τα κόκκινα και μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού ο Μπέντο έχει στο μυαλό του να πάει με 4-4-2 και δίδυμο Καρντόσο - Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Χουάν Κάρλος Παρέδες στη 18άδα, έχοντας κάνει ο δεξιός μπακ από το Εκουαδόρ μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.

Εκτός για λόγους τακτικής, αλλά και για να πάρουν ανάσες έμειναν οι Ιντέγιε και Ντε Λα Μπέγια, ενώ ο Καπίνο θα κάτσει στην εξέδρα επειδή είναι αγώνας Κυπέλλου και από την Βέροια έδειξε ότι… βιδώνεται πλέον στην ενδεκάδα των παιχνιδιών της Super League.

Ο Μποτία ένιωσε ξανά ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν θα βοηθήσει στη ρεβάνς, ενώ ο Ντα Κόστα θα επιστρέψει στο ματς με τον Ηρακλή. Τέλος, για ακόμη μία φορά ο Ντομίνγκες πήρε το μήνυμα από τον Μπέντο ότι δεν υπολογίζεται, ενώ για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Καμπιάσο δεν είδε το όνομά του στη 18άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φορτούνης, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, όπως τον έζησα...
Υπόκλιση Ιντέγε σε Μιλιβόγεβιτς στο "αντίο"
Ενθουσιασμένος και αποφασισμένος ο Μιλιβόγεβιτς για την Premier League
Νίκος Βαμβακούλας: Τιραμόλα ετών 60
Παρέδες: "Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"
Ανακοινώνει την ευρωπαϊκή του λίστα ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ