ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Για τις Βρυξέλλες, όπου θα αναμετρηθεί το βράδυ της Τετάρτης με την Άντερλεχτ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CL, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού.

Υπό βροχή αναχώρησε το πρωί (09:30) της Τρίτης (1/10) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο, όπου το βράδυ της Τετάρτης (21:45) θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" για τη 2η αγωνιστική του Champions League, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για την τύχη των "ερυθρολεύκων" στον όμιλο.

Ο Μίτσελ πήρε μαζί του στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Χουτεσιώτης, Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Με το που φθάσει η αποστολή του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 18:30 (19:30 Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ, ενώ στις 19:00 (20:00 Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Άντερλεχτ.

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Βάις, Μέγκιερι και Φουστέρ λίγο πριν την απογείωση για Βέλγιο (φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο επίσημος Ολυμπιακός)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ