ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πέταξε" για το... αποτέλεσμα

"Πέταξε" για το... αποτέλεσμα
INTIME SPORTS

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, αναχώρησε για την Γαλλία το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει την Παρί ΣΖ μια ημέρα αργότερα (27/11) στο "Παρκ ντε Πρενς". Το κλίμα που επικρατεί στην ερυθρόλευκη αποστολή και τα πλάνα του Μίτσελ..

Πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για το Παρίσι είχε το... μενού για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης (26/11). Λίγο μετά τις 8:00 άρχισαν να συγκεντρώνονται οι ερυθρόλευκοι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με την πτήση τσάρτερ για την γαλλική πρωτεύουσα να είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Ευδιάθετοι, δίχως άγχος, χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης (27/11, 21:45), πέταξαν για την Γαλλία οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μίτσελ, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Πρωταθλήτρια του Σαμπιονά, με την χαρακτηριστική ατάκα του Ισπανού τεχνικού τις τελευταίες ημέρες να είναι "δεν θα πάμε στο Παρίσι για να δούμε τον Πύργο του Άιφελ".

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ αναγνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και ακόμη εξετάζει τον τρόπο ακριβώς που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο "Παρκ ντε Πρενς". Την Δευτέρα (25/11) σας ενημερώσαμε πως ο 50χρονος προπονητής έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 του βασικού σχήματος .

Τώρα αυτοί έχουν γίνει 10... Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ και Μήτρογλου. Η τελευταία θέση της ενδεκάδας έχει πολλούς μνηστήρες. Θα εξαρτηθεί από την τακτική που θα αποφασίσει εντέλει να ακολουθήσει ο Μίτσελ στο παιχνίδι.

Με Βάις, ο Φουστέρ πάει πίσω από τον Μήτρογλου. Με Μπονγκ, ο Χολέμπας πάει στα χαφ. Με Εντινγκά ή Μασάντο, ο Σάμαρης θα έχει πιο οργανωτικό ρόλο. Με Ντομίνγκες γίνεται το... αυτονόητο.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να δώσει έμφαση στον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή, αφού εκεί θεωρεί πως την πάτησε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη της αναμέτρησης με την Παρί ΣΖ στο Φάληρο. Οπότε προσανατολίζεται στο να παρουσιάσει μια πιο αθλητική, πιο τρεχαλητή ομάδα στον χώρο του κέντρου.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ξεχνά και την περίπτωση του Λαβέτσι και τα πόσα προβλήματα προκάλεσε στους Πειραιώτες η παρουσία του Αργεντίνου στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Γι' αυτό και τα... φροντιστήρια προς τον Σαλίνο στις τελευταίες προπονήσεις. Όπου οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν και πάλι αρκετά στις στημένες φάσεις, που ήταν και η αιτία της ήττας από την Παρί ΣΖ στον πρώτο γύρο των ομίλων.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πέταξε με 21 παίκτες στην αποστολή του, όλους όσους μπορούσε να πάρει μαζί του ο Μίτσελ, πλην του Μετζανί, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του την Δευτέρα και όπως όλα δείχνουν αποχαιρετά τον σύλλογο την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι 21 παίκτες στην διάθεση του Μίτσελ είναι οι Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή και μισή ώρα αργότερα οι Πειραιώτες θα πατήσουν το χορτάρι του "Παρκ ντε Πρενς" για την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Μαζί με την πρώτη ομάδα πέταξε και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία επίσης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Παρί Σεν Ζερμέν για το Youth League της UEFA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ