ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φευγάτος" ο Μετζανί

"Φευγάτος" ο Μετζανί
INTIME SPORTS

Ο Καρλ Μετζανί προπονήθηκε μόνος του τη Δευτέρα (25/11) ύστερα από απόφαση του Μίτσελ και αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό.

Έμεινε εκτός αποστολής και για τον αγώνα της Τετάρτης (27/11) με την Παρί Σεν-Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς" και το μέλλον του στον Ολυμπιακό μόνο ευοίωνο δεν είναι...

Ο λόγος για τον Καρλ Μετζανί, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα (25/11) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας (για πρώτη φορά μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αλγερίας την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά ύστερα από απόφαση του Μίτσελ γυμνάστηκε ατομικά.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες για τον Αλγερινό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και ουσιαστικά αποτελεί "ξένο σώμα".

Θυμίζουμε πως ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής καθυστέρησε να επιστρέψει από την πατρίδα του ύστερα από την πρόκριση της Εθνικής Αλγερίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αν και από τον Ολυμπιακό είχε ειπωθεί τότε πως ο παίκτης τελούσε υπό άδεια. Ο ίδιος θέλει να παίζει σε μόνιμη βάση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά έχει χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας δημόσια την δυσφορία του.

Πλέον, το μέλλον του Μετζανί στο μεγάλο λιμάνι είναι αμφίβολο όσο ποτέ και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ούτως ή άλλως ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό και το "διαζύγιο" δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Θυμίζουμε πως η τελευταία εμφάνιση του διεθνούς στόπερ με την ερυθρόλευκη ως βασικός σε αγώνα Πρωταθλήματος σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου (στο εντός έδρας 6-0 επί της Βέροιας), ενώ μέχρι στιγμής μετράει συνολικά οκτώ συμμετοχές (τέσσερις στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο, δύο στο Champions League), χωρίς γκολ στο ενεργητικό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ