ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πετάει για Χάρκοβο χωρίς Κάρολ

Πετάει για Χάρκοβο χωρίς Κάρολ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Μέταλιστ χωρίς τον Κάρολ στην σύνθεση του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Μέταλιστ. Οι "ερυθρόλευκοι" πετάνε στις 16:00 για Χάρκοβο όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανική ομάδα στην φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία δεν επιφύλασσε εκπλήξεις. Δεν συμπεριλήφθηκε ο Ντιόγκο που είναι τιμωρημένος και ο Κάρολ που είναι τραυματίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Βαλβέρδε και έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα στο κρύο Χάρκοβο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την τελευταία προπόνηση της ομάδας αναφέρει:

" Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (8/3) με τη Μέταλιστ.

Ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της Ουκρανικής ομάδας στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Europa League και θα αρχίσει στις 20:00.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ντιόγκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ιογενή γαστρεντερίτιδα. Στον ποδοσφαιριστή δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και παραμένει στο σπίτι του. Ο Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μόνχε, Ντιόγκο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30".

Στο μεταξύ, ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ίστβαν Βαντ. Ο 32χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ποτέ αναμέτρηση ελληνικής ομάδας, ενώ πέρσι ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος, ο Βαντ έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις Πλζεν-Μίλαν (2-2), Αϊντχόφεν - Λέγκια (1-0), Ατλέτικο - Ουντινέζε (4-0) και Μπεσίκτας - Μπράγκα (0-1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ