ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αγγλία ο Μαζουακού

Στην Αγγλία ο Μαζουακού
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελειώνει και ο Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Premier League, πιθανότατα την Γουέστ Χαμ.

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού βρισκόταν στη "μαύρη λίστα" των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς διαπίστωσαν πως ο Γάλλος άσος έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα.

Ετσι, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που γίνονται στους Πρωταθλητές μετά την αποτυχία απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, αποφασίστηκε η πώληση του σε σύλλογο της Premier League.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα πετάει για την Αγγλία αυτό το Σάββατο (6/8) με προορισμό το Λονδίνο για να κλείσει το deal. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Γουεστ Χαμ, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί.

Να σημειωθεί ότι στις 25 Ιουλίου ένας από τους αγαπημένους παίκτης του Σλάβεν Μπίλιτς, ο Άαρον Κρέσγουελ, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 4 μήνες. Ετσι η Γουέστ Χαμ, η οποία ήθελε από πέρυσι τον Μαζουακού, βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 7-8.000.000 λίρες, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν έχει διαρρεύσει κάτι μέχρι στιγμής.

Για Γουέστ Χαμ λένε και οι Άγγλοι

Λίγο αργότερα, δημοσιογράφος της Guardian επιβεβαίωσε πως η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που θέλει τον Γάλλο άσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ