ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περνάει και με δύο ήττες

Περνάει και με δύο ήττες
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Champions League, μπορεί υπό προϋποθέσεις να περάσει ακόμα και με δύο ήττες, ενώ δεδομένα δεν αποκλείεται αν φτάσει τους 10 βαθμούς.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η τύχη του γύρισε την πλάτη και γνώρισε την πικρή γεύση του αποκλεισμού έχοντας συγκεντρώσει 9 ή και 10 βαθμούς.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι αν πιάσει διψήφιο αριθμό πόντων θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάθε δικαίωμα να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον αφού το μόνο που χρειάζονται είναι μία νίκη. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούν να αποκλειστούν μόνο με κάποιο "τρελό" σενάριο, καθώς έχουν και καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να περάσει ακόμα και αν χάσει στα δύο επόμενα παιχνίδια. Το μόνο που θα ήθελε σε αυτή την περίπτωση είναι να κάνει -μέχρι- μία νίκη η Μπενφίκα ή να μη χάσει την τελευταία αγωνιστική από την Άντερλεχτ με τέσσερα γκολ διαφορά.

Τέλος, με το χθεσινό (5/11) τρίποντο ο Ολυμπιακός επί της ουσίας εξασφάλισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την άνοιξη, αφού δε γίνεται να χάσει την τρίτη θέση του ομίλου ούτε σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ