ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει την απάντηση Βερδού, ετοιμάζει μεγαλύτερο "χτύπημα"

Entrenamiento del Espanyol. En la foto, Verdú. 

Espanyol team during training session. In this picture, Verdú
Entrenamiento del Espanyol. En la foto, Verdú. Espanyol team during training session. In this picture, Verdú GERMAN PARGA

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδα αναμένουν στον Ολυμπιακό την οριστική απάντηση του Τζοάν Βερδού στην "ερυθρόλευκη" πρόταση. Παράλληλα στο λιμάνι ετοιμάζουν μέσα στις επόμενες ημέρες μεταγραφικό "χτύπημα" ακόμα μεγαλύτερο από αυτό του Καταλανού ποδοσφαιριστή. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Ο Τζοάν Βερδού ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ του, Μάχικο Ντία, για να διαπραγματευτεί με την διοίκηση του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα ξεκαθάρισε, είναι ευχαριστημένος από το 3ετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά και πλέον επιστρέφει στην Ισπανία, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Καταλανός μάλιστα είδε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος. Όσον αφορά τα χρήματα που το προσφέρει ο Ολυμπιακός, ανέρχονται στα 1.500.000 ευρώ για κάθε σεζόν του 3ετούς συμβολαίου.

Ο Βερδού ξέρει ότι πολύ δύσκολα θα βρει αυτό το ποσό στην Ισπανία, ωστόσο η τελική του απόφαση θα έρθει μετά τη συζήτηση την οποία και θα κάνει με την οικογένειά του. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός διαμένει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του στη Βαρκελώνη, χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ μακρυά από την πατρίδα του.

" Είναι για μένα μεγάλο βήμα να φύγω από την Ισπανία και πρέπει να το σκεφτούμε καλά εγώ και η οικογένειά μου", ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και η απάντησή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένεται τη Δευτέρα (17/6) ή την Τρίτη (18/6).

Πέρα από την περίπτωση του Βερδού, στον Ολυμπιακό προετοιμάζεται παράλληλα ένα μεταγραφικό "χτύπημα" ακόμα πιο δυνατό από το όνομα του Καταλανού. Το ρόστερ των πρωταθλητών έχει αδυναμίες στη θέση του καθαρόαιμου αμυντικού μέσου αλλά και σε αυτή του ακραίου μεσοεπιθετικού που μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο πλευρές.

Γι' αυτό και το όνομα που αναμένεται να παίξει δυνατά μέσα στις επόμενες ημέρες θα αγωνίζεται σε μία από αυτές τις θέσεις. Το θερμόμετρο λοιπόν στο καλοκαιρινό μέτωπο των μεταγραφών, αναμένεται σύντομα να ανέβει σε υψηλές θερμοκρασίες στο λιμάνι του Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ