ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι"

Περέιρα: "Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι"
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Περέιρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε για ένα ματς το οποίο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα είχε διεξαχθεί ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι υποστήριξε πως δυο λάθη έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα έγιναν πριν την έναρξη του ματς αλλά και στην διάρκεια του αγώνα ήταν ο Περέιρα ο οποίος έκανε λόγο για ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί.

Διαβάστε όσα δήλωσε χαρακτηριστικά:

Τι ήταν αυτό που έφταιξε και ο Ολυμπιακός έφυγε με την ήττα και τι κρατάει από το σημερινό ντέρμπι;
“Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να μιλήσω για τις συνθήκες. Δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου περήφανοι. Μας υποδέχτηκαν με έναν τρόπο κατά τον οποίο να μας τρομάξουν και το κατάφεραν σε έναν βαθμό.

Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος για να πάρω τις αποφάσεις μου καθώς μου πετούσαν συνέχεια αντικείμενα. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να εκτελέσει πλάγιο ή κόρνερ λόγω των αντικειμένων που δεχόταν.

Όποιος πιστεύει ότι αυτός ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας είναι ψέμα. Αν είχε συμβεί στην Πορτογαλία ή σε άλλη χώρα θα είχε διακοπεί. Δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου χαρούμενοι σαν Έλληνες για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα”.

Γιατί δεν έπαιξε ο Τσόρι, δεν μπορεί να βγάλει δυο 90λεπτά συνεχόμενα, πότε θα μπορέσει να το κάνει; " Όταν είναι ζωντανός πρώτα από όλα (παρέμβαση του κ. Καραπαπά). Ο Φορτούνης είναι ένας από τους ποιο ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Τσόρι έπαιξε πριν τρεις μέρες στο Κίεβο και έπρεπε να ξεκουραστεί. Έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και σαν Έλληνας πρέπει να είστε περήφανος για αυτόν και να τους στηρίζετε.

Θέλετε να μάθετε γιατί ο Κασάμι δεν ξεκίνησε. Στην διάρκεια της προθέρμανσης δέχτηκε αντικείμενο το οποίο τον έκαψε και δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει, ούτε να μπει στο παιχνίδι στην διάρκεια του. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό. Έχει σοβαρό έγκαυμα στο χέρι μπορείτε να το δείτε αν θέλετε μετά και δεν θα μείνουμε εκεί θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό (Παρέμβαση του κ. Καραπαπά).

Και τώρα θα σας μιλήσω μόνο για το παιχνίδι γιατί κανονικά αυτό πρέπει να κάνουμε. Παίξαμε σαν ομάδα, κάναμε δυο σημαντικά λάθη που μας κόστισαν τα γκολ, πιστεύουμε ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα αλλά τα λάθη μας κόστισαν τη νίκη”.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού ήταν αυτή που οδήγησε στα αμυντικά λάθη;
“Τα δυο λάθη που κάναμε σήμερα και έβαλε τα γκολ ο Παναθηναϊκός είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην γίνονται αυτά αλλά όταν συμβαίνουν αυτά που έγιναν έξω από τον αγωνιστικό χώρο πως μπορείς να είσαι. Παίζεις και κάνεις κάποια λάθη από τα οποία δέχεσαι τα γκολ. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ. Η ομάδα μας προερχόταν από ένα κουραστικό ταξίδι και έπαιξε και αυτό ρόλο. Στο ματς στο Κίεβο δεν ήμουν περήφανος με την εμφάνιση της ομάδας σήμερα ήμουν”.

Επηρεάζει το αποτέλεσμα την ρεβάνς με την Ντνίπρο;
“Όχι είναι τελείως διαφορετικές διοργανώσεις. Είμαστε πρώτοι, έχουμε τρεις βαθμούς πλεονέκτημα και αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σηκώθηκε να αποχωρήσει από την συνέντευξη Τύπου αλλά κάθισε ξανά και είπε: “Σήμερα τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας μασκαρεμένος. Ένιωσα σαν ένα παιδάκι που έρχεται ένα φάντασμα να μου επιτεθεί".

Θέλετε να μας πείτε για την χειρονομία που κάνατε;
“Σε οποιοδήποτε γήπεδο δεν έχει το δικαίωμα να μπει και να περπατήσει προς τα δίχτυα. Η κίνηση αυτή έγινε αφού ο μασκαρεμένος είχε μπει μέσα στο γήπεδο και ήθελα να του πω έλα γιατί δεν σε φοβάμαι και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι γιατί είμαι άντρας".

* Εισιτήρια 15.383 εισπράξεις 170.471,50

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ