ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα ο Μπονγκ

Πάτησε Ελλάδα ο Μπονγκ
INTIME SPORTS

Έτοιμος να κλείσει άλλη μια μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Ο αριστεροπόδαρος Καμερουνέζος αμυντικός, Γκαετάν Μπονγκ, έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Κυριακής και "κλείνει" στους Πειραιώτες. Δείτε φωτογραφίες.

Ο αντι-Χολέμπας βρέθηκε και πλέον πάτησε και στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Γκαετάν Μπονγκ, που αργά το βράδυ της Κυριακής, έφτασε στην πατρίδα μας και η μεταγραφή του μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός, τα έχει βρει σε όλα με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και με την ομάδα του την Βαλανσιέν.

Αυτό που απομένει πλέον για ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να γίνει ο Γκαετάν Μπονγκ επίσημο μέλος του Ολυμπιακού, είναι να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Την Δευτέρα λοιπόν (19/8), αναμένεται να τελειώσει θετικά όπως φαίνεται, το θέμα.

Ο 25χρονος άσος, που έφτασε στη χώρα μας περίπου στις 01:30, είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Καλλονή, για την πρώτη αγωνιστική της Superleague.

Να σας επισημάνουμε, πως ο Γκαετάν Μπονγκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα και οδεύει προς Τουρκία και Μπεσίκτας.

Πάτησε Ελλάδα ο Μπονγκ
INTIME SPORTS
Πάτησε Ελλάδα ο Μπονγκ
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ