ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Ο Θεός βλέπει, άλλοι δεν βλέπουν"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αιχμές για τη μη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, αφήνει ο Φελίπε Πάρντο, με αφορμή σχόλιο ισπανικής εφημερίδας για την απόδοσή του στο Camp Nou.

Στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει για τον Πάρντο: "Έπρεπε να είναι βασικός. Με αυτόν στο χορτάρι ο Ολυμπιακός, βελτιώθηκε".

Με αφορμή λοιπόν την κριτική αυτή, ο Φελίπε Πάρντο, ανήρτησε το "επίμαχο" σημείο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, συμπληρώνοντας: "Ο Θεός βλέπει όλα όσα προσπαθεί να πετύχει κάποιος, αλλά και τη σκληρή δουλειά που αυτός κάνει καθημερινά. Αυτοί που δεν βλέπουν είναι άλλοι. Αλλά με υπομονή θα ανταμειφθώ. Πάμε!".

Σημειωτέον ότι ο Φελίπε Πάρντο δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Μπέσνικ Χάσι, παρά το γεγονός ότι έμοιαζε (και ήταν) το πιο δραστήριο χαφ του Ολυμπιακού. Πολλοί θα θυμάστε και τον έξαλλο τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε τα δύο γκολ σε βάρος της Σπόρτιγκ Λισαβόνας, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" (2-3).

Ακολουθεί η ανάρτηση του Φελίπε Πάρντο...

Πάρντο: "Ο Θεός βλέπει, άλλοι δεν βλέπουν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ