ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη για εμάς"

Πάρντο: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη για εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φέλιπε Πάρντο υποστήριξε ότι για τον Ολυμπιακό η χρονιά δεν έχει τελειώσει και τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης του Φελίπε Πάρντο στην κάμερα της NOVA:

"Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά παιχνίδια και να παίρνουμε καλά αποτελέσματα.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη για εμάς. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα πάρουν μέρος στο Euro. Άλλοι, επίσης, που θα πάρουμε μέρος στο Copa America.

Όλοι πρέπει να μείνουν σε υψηλό επίπεδο για να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις διοργανώσεις αυτές. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός εξτρέμ που ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/2, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Είναι ένας αντίπαλος ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Θα προσπαθήσει να μας κλέψει βαθμούς. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Παρόλο που παίζουμε στο δικό τους γήπεδο, αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ