ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παρέλαση" από 10άρια για τον Ολυμπιακό

"Παρέλαση" από 10άρια για τον Ολυμπιακό

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Ιμπαγάσα είναι αρκετές, ωστόσο δεδομένη θεωρείται η απόκτηση 10αριου από τον Ολυμπιακό. Άνθρωπος της ομάδας είναι στην Αργεντινή και τα πρώτα ονόματα κάνουν ήδη ..."παρέλαση".

Από τα πιο επίσημα χείλη του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκε η κίνηση των πρωταθλητών να ενισχυθούν με ένα καλό δεκάρι καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης το είπε στους οργανωμένους οπαδούς στην πρόσφατη συνάντησή τους. Μάλιστα ο σκάουτερ των "ερυθρολεύκων", Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στην Αργεντινή τσεκάροντας ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παρά την μεταγραφή 10αριού. Ο μικρόσωμος Αργεντίνος μπορεί και του χρόνου να δώσει πολύτιμες λύσεις σε μία χρονιά που αναμένεται και αυτή δύσκολη με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάμε τώρα στην "παρέλαση" ονομάτων με έξι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή". Ξεκίνημα με την Μπόκα Τζούνιορς και τον 25χρονο διεθνή (4 φορές) Κρίστιαν Τσάβες.

Στην Βελέζ υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ο 25χρονος Αουγκούστο Φερνάντεζ (2 φορές διεθνής) και ο 23χρονος Καντέρος που κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική.

Άλλο ένα όνομα στη λίστα που θα ελεγχθεί είναι ο 22χρονος Γκουίντο Πιζάρο της Λανούς που έχει κοινοτικό διαβατήριο, όπως και ο Φερνάντεζ.

Ιταλικό διαβατήριο έχει και ο Ιβάν Μαρκόνε της Αρσεναλ Σαραντί, ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο Κολομβιανός διεθνής (15 συμ, 3 γκολ) Τζιοβάνι Μορένο της Ρασίνγκ.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα τσεκάρει και παίκτες για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με τη σημείωση ότι πρέπει να έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ