ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανέβηκε η Μπεσίκτας για Χολέμπας, κλείνει ο Μπονγκ!

Ανέβηκε η Μπεσίκτας για Χολέμπας, κλείνει ο Μπονγκ!

Η μεταγραφή του Χολέμπας στη Μπεσίκτας προχωράει, αφού ήδη η τουρκική ομάδα ανέβασε την προσφορά της στα 2.250.000 ευρώ και πλησίασε στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Όλα όμως θα κριθούν την Παρασκευή, όταν και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπονγκ.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Χολέμπας, αφού βέβαια αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του , τον Γκαετάμ Μπονγκ, που συμφώνησε με τον πρωταθλητή, ενώ ο σύλλογος του, η Βαλενσιέν έριξε τις απαιτήσεις της στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι Γάλλοι μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τον παίκτη τον Ιανουάριο, χωρίς να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους, αφού το καλοκαίρι του 2014 μένει ελεύθερος, θα τον παραχωρήσουν στον Ολυμπιακό.

Κι όταν κλείσει η συμφωνία , θα ανάψουν στον Πειραιά το πράσινο φως για την παραχώρηση του Χολέμπας στη Μπεσίκτας.

Και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και μόλις πέσουν οι απαιτήσεις της Μπαστιά θα αποκτηθεί κι αυτός, που θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, αφού είναι ο νέος Σισοκό και έρχεται στην Ελλάδα σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Την Παρασκευή λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθούν οι δυο μεταγραφές, που θα είναι και οι τελευταίες , εκτός κι αν παραχωρηθούν οι Φέισα, Μασάντο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προτάσεις για τους δυο ποδοσφαιριστές, σε επίσημο επίπεδο, αν όμως γίνουν τότε ο Ολυμπιακός θα τις συζητήσει, αρκετά σοβαρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ