ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμονή και... εντεκάδα θέλει ο Ντουρμάζ

Παραμονή και... εντεκάδα θέλει ο Ντουρμάζ
INTIME SPORTS

Παρά το γεγονός πως δεν πρόσφερε το πρώτο εξάμηνο και σύλλογοι από την Τουρκία εξετάζουν την περίπτωση του, ο Τζίμι Ντουρμάζ θέλει να μείνει και να παλέψει για την θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ένα από τα... φαβορί για την έξοδο του από τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ωστόσο ο Σουηδός διεθνής δεν συμμερίζεται τα συγκεκριμένα σενάρια, ούτε συγκινείται από το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Στόχος του είναι όχι απλά να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά να παλέψει και για μια θέση στην ενδεκάδα! Ο Ντουρμάζ αντιλαμβάνεται πως δεν κατάφερε να προσφέρει αγωνιστικά στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ ο τραυματισμός του στάθηκε αφορμή να μείνει ακόμη πιο πίσω στις προτιμήσεις του Μίτσελ.

Ωστόσο τα σενάρια φυγής του και οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Τουρκίας, τον αφήνουν αδιάφορο.

"Δεν ξέρω τίποτα, αλλά έτσι λειτουργούν οι εφημερίδες στην Τουρκία κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Γράφουν πολλά, σχεδόν για κάθε παίκτη. Κάποια στιγμή το συνηθίζεις. Ήμουν τραυματίας από το παιχνίδι με την Γαλλία (σ.σ. ως διεθνής με την Σουηδία) και για τις επόμενες 5-6 εβδομάδες.

Υπέφερα από μια θλάση στον δικέφαλο και από τότε δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Η πρώτη μου κανονική προπόνηση μετά την περίοδο της απουσίας μου ήταν στις 29 Δεκέμβρη. Τώρα μπορώ να ανταγωνιστώ για μια θέση στην ενδεκάδα.

Είναι όμορφα εδώ και μου αρέσει. Πλέον είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και ανυπομονώ να ξεκινήσω στην ενδεκάδα", τόνισε σε δηλώσεις του στην " www.fotbollskanalen.se " ο Ντουρμάζ, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του είναι να μείνει στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ