ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρακολουθεί καιρό τον Μπανανά

Παρακολουθεί καιρό τον Μπανανά
Μπανανά INTIME SPORTS

Διαβάστε τι γίνεται με Μπανανά και Ολυμπιακό, τι αναφέρει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και από πότε βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα του Πλατανιά έκανε επενδύσεις πάνω σε ποδοσφαιριστές με εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα. Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν είναι και ο Γιαγιά Μπανανά ο οποίος υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Μπανανά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του "κόκκινου τριφυλλιού", ενώ έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων εξαιτίας της εξαιρετικής του απόδοσης.

Κάπου εδώ έρχεται και η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι από το 2014 έχουν στο στόχαστρο τους τον Αφρικανό άσο, όμως μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης (δύσκολη νίκη με 2-1) τον παρακολουθούν στενά, με αποκορύφωμα την παρουσία του Περέιρα στο ματς με τον Εργοτέλη.

Πως μπορεί να έρθει

Καταρχάς ο Μπανανά, όπως είπαμε και πριν, έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Πλατανιά (μέχρι το 2017). Σε αντίθεση με τον Τετέ, στο δικό του συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, άρα είναι καθαρά στο χέρι των Κρητικών να ορίσουν μία λογική τιμή.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Πλατανιά και δεν αποκλείεται ο παίκτης να ενσωματωθεί από τον Γενάρη, αρκεί όμως 1) να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας ( έχει διαβατήριο από το Καμερούν), 2) να μην αποκτηθεί τελικά αμυντικός πρώτης γραμμής τον Γενάρη, οπότε θα χρειαστεί μία ακόμα λύση.

Όπως καταλαβαίνετε τα πάντα θα κριθούν μέσα στο επόμενο τριήμερο-τετραήμερο. Πάντως τον Μπανανά κοιτούν και μάτια από το εξωτερικό, αφού στα 23 του χρόνια έχει χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται εύκολα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ