ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπάζογλου: "Ευχαριστώ τον Βαλβέρδε"

Παπάζογλου: "Ευχαριστώ τον Βαλβέρδε"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ευκαιρία που του έδωσε στο ματς με την Κέρκυρα, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός.

Μετά από περίπου 5 μήνες στον Πειραιά, ο Τάσος Παπάζογλου πήρε την ευκαιρία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ξεκίνησε βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο ταλαντούχος αμυντικός τα πήγε μια χαρά κόντρα στην Κέρκυρα ( ο Βαλβέρδε μίλησε με τα καλύτερα λόγια ) και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, έστω κι αν άργησε κάπως.

Ο πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού, τόνισε στην κάμερα της Nova πως είναι έτοιμος να πετύχει στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον Ολυμπιακό.

"Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και ποιοτικό. Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, τα παιδιά στα οποία έδωσε ευκαιρίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανταποκρίθηκαν και ήρθε ένα σημαντικό και μεγάλο σκορ για την ομάδα μας", υπογράμμισε ο νεαρός σέντερ μπακ.

Για το ντεμπούτο του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού: "Είναι σημαντικό για μένα, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κύριος Βαλβέρδε με εμπιστεύεται και μου έδωσε την ευκαιρία. Τον ευχαριστώ γι' αυτό και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός".

Για το γρήγορο γκολ: "Προηγηθήκαμε νωρίς, όμως κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τους 3 βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί: "Είναι ένα σημαντικό ματς. Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι τελικός και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να νικήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ