ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Έτοιμος πριν την προετοιμασία"

Πάντελιτς: "Έτοιμος πριν την προετοιμασία"

Αισιόδοξος και αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους δηλώνει ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού Μάρκο Πάντελιτς, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "telegraf" μίλησε για την αποθεραπεία του και την προσπάθεια που κάνει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

" Την Παρασκευή (09/03) θα βγάλω τον νάρθηκα και μετά θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Η ανάρρωση θα έρθει καλύτερα χωρίς τον γύψο στο πόδι, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του δρόμου. Θα χρειαστεί να ξεκουραστώ για ένα μεγάλο διάστημα και έπειτα από τρεις εβδομάδες θα αρχίσω ελαφριά προπόνηση, κυρίως ποδηλασία".

Ο Πάντελιτς, ξεκαθάρισε πως δεν θα το ρισκάρει με τη συμμετοχή του στον φιλικό αγώνα της Σερβίας με την Ισπανία τον Μάιο: " Δεν θα ρισκάρω. Θα ήταν ανόητο. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ήταν φιλικό. Χρειάζεται υπομονή ο συγκεκριμένος τραυματισμός και πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος προτού αρχίσει η προετοιμασία. Νομίζω ότι η Εθνική μπορεί να παίξει καλά και χωρίς εμένα".

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού τόνισε: " Κύριος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη επιθυμία να πάρουμε το Κύπελλο, ώστε να δείξουμε την απόλυτη κυριαρχία μας στην Ελλάδα. Φυσικά θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Europa League αν και δεν είναι εύκολο, επειδή υπάρχουν σημαντικές ομάδες στη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε τον τίτλο για να εξασφαλίσουμε του χρόνου την έξοδο μας στο Champions League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ