ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Έκανα απλά την δουλειά μου"

Πάντελιτς: "Έκανα απλά την δουλειά μου"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Σπάρτακ Μόσχας. Διαβάστε τις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Μάρκο Πάντελιτς σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, σε ανεπίσημο επίπεδο.

Ο γκολτζής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την εκτελεστική του δεινότητα.

" Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ. Το θέμα είναι να νικάει η ομάδα. Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου. Αυτό προσπαθούσα πάντα να κάνω και αυτό προσπαθώ και θα προσπαθώ. Το θέμα, πάντως, είναι να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάντελιτς.

Όσο για το φιλικό ματς με τη ρωσική ομάδα (1-1), ανέφερε: " Το αποτέλεσμα είναι καλό. Εμείς κάνουμε προπόνηση μόλις οκτώ ημέρες και αυτό είναι σημαντικό για το αποτέλεσμα. Η Σπαρτάκ ήταν καλύτερη, αλλά εμείς κάνουμε προπόνηση οκτώ ημέρες", τόνισε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός.

Άπαντες στο γήπεδο του Σβατς ανασύχησαν όταν είδα τον 34άχρονο ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται σε μία διεκδίκηση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάρκο είναι καθησυχαστικός. " Το πόδι μου είναι καλά. Λίγο το χτύπημα μου έκανε το πόδι προς τα πίσω και πόνεσα. Μετά έκανα τρία-τέσσερα βήματα. Αλλα εντάξει ήταν όλα καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ