ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Είμαστε 24-25 παίκτες τοπ επίπεδου"

Πάντελιτς: "Είμαστε 24-25 παίκτες τοπ επίπεδου"
Μάρκο Πάντελιτς INTIME SPORTS

Στο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς με την Κέρκυρα, Μάρκο Πάντελιτς.

Τη φετινή σεζόν δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες, όμως στα τελευταία ματς βλέπει πιο συχνά ενδεκάδα και βρίσκει αυτή τη μοναδική χημεία που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Με ελάχιστες συμμετοχές μάλιστα, έχει καταφέρει να φτάσει τον Τζιμπούρ, καθώς και οι δύο έχουν 8 τέρματα.

Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο Πάντελιτς, που στην Κέρκυρα πέτυχε και τα 4 γκολ και όπως δήλωσε ο ίδιος δεν θυμάται αν έχει ξανακαταφέρει παρόμοιο επίτευγμα:

"Η αλήθεια είναι ότι έχω μια μεγάλη καριέρα αλλά νομίζω ότι δεν έχω ξαναβάλει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι. Σίγουρα όταν παίζεις με πολλούς παίκτες που δεν είναι βασικοί υπάρχει μια δυσκολία αλλά εμείς έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και δεν θα πρέπει να φοβόμαστε μήπως δεν τα πάει καλά η ομάδα. Έχουμε αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός έχει 24-25 παίκτες τοπ επιπέδου για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένας παίκτης με μία ενέργειά του μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού".

Για το ρόστερ της ομάδας: " Σίγουρα ένας προπονητής ή ένας φίλαθλος είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ της ομάδας και πράγμα που σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κάνουμε καλή πορεία τόσο στην Ευρώπη αλλά και για το νταμπλ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό είναι τόσο καλό και ποιοτικό το ρόστερ της ομάδας".

Για το γρήγορο γκολ του: "Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και το ίδιο έγινε με τη Δόξα. Ήταν πολύ σημαντικό επειδή σκοράραμε γρήγορα και επειδή η ομάδα μας ψάχνει συνεχώς τη νίκη είναι πολύ σημαντικό να μπαίνει πολύ δυνατά σε κάθε αγώνα. Σε ένα παιχνίδι αν καταφέρεις και πετύχεις νωρίς ένα τέρμα τότε όλοι οι παίκτες "πετάνε" αφού τους φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος, οπότε ήταν πολύ σημαντικό το τέρμα που πετύχαμε νωρίς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ