ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Έρχομαι στον Ολυμπιακό"

Πάντελιτς: "Έρχομαι στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Τον δρόμο για να έρθει στον Πειραιά άνοιξε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Μάρκο Πάντελιτς, φτάνει να του γίνει η κατάλληλη οικονομική πρόταση. Για συνεχή επικοινωνία του Κοβάσεβιτς με τον παίκτη κάνουν λόγω τα ΜΜΕ.

Ο 32χρονος Σέρβος μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" για την επιθυμία του να έρθει στη χώρα μας, τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον Άγιαξ αλλά και σε ποιο πρωτάθλημα γύρισε την πλάτη.

"Είμαι ελεύθερος και περιμένω μια καλή πρόταση. Εννοείται πως έρχομαι στον Ολυμπιακό αν ακούσω αυτά που περιμένω", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πάντελιτς.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους δεν ανανέωσε με την ομάδα του Άγιαξ, σχολίασε: " Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η προσφορά τους σε επίπεδο χρονικής διάρκειας, αλλά γενικότερα. Μου πρότειναν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και λιγότερα χρήματα από όσα πήρα πέρσι. Εγώ ζήτησα τρία ή τέσσερα χρόνια, αλλά άργησαν να μου απαντήσουν. Δεν θα περίμενα για πάντα".


Τα χρήματα δηλαδή θα παίξουν τον βασικό ρόλο για την επόμενο σταθμό της καριέρας του; " Από την Τουρκία μου πρότειναν 10 εκατ. για τέσσερα χρόνια, αλλά τους είπα όχι. Δεν γουστάρω να πάω εκεί. Προτιμώ να παίξω στην Ελλάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στράικερ.

Πόσα χρήματα όμως ζητάει ο παίκτης για να έρθει στον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου, με ένα ποσό που αγγίζει το χρόνο το 1,8 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο Πάντελιτς ντύνεται και... αύριο στα ερυθρόλευκα.

Από τον Πειραιά αυτή τη στιγμή κρατάνε σιγή ισχύος. Η ομάδα από το πουθενά βρέθηκε να δίνει την Πέμπτη αγώνα ευρωπαϊκής επιβίωσης στο Τελ-Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι και όλοι στρέφουν εκεί την προσοχή τους.

Όλοι; Από τη Σερβία πηγές αναφέρουν ότι ο Κοβάσεβιτς είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πάντελιτς. Και μοιάζει λογικό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ένα γκολτζή και την ίδια ώρα ο Ντάρκο δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην υπεράσπιση του 2-1 στο Ισραήλ με το να συνομιλεί με τον συμπατριώτη του.

Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του στο Λιμάνι και έχει σκοπό να την κάνει πολύ καλά στην περίπτωση του Μάρκο καθώς ο τεχνικός σύμβουλος των ερυθρολεύκων θεωρεί ιδανική την περίπτωση του πρώην στράικερ του Άγιαξ. Και έχει και ένα σύμμαχο στο πλευρό του. Τον ίδιο τον παίκτη που αισθάνεται... Έλληνας.

Ο Πάντελιτς ήρθε στην Θεσσαλονίκη μόλις ξέσπασε ο πόλεμος το 1992 όπου εκεί βρήκε δουλειά ο πατέρας του. Μάλιστα από τα 14 έως τα 19 έπαιξε στον Ηρακλή και δικαιολογημένα θεωρεί την χώρα μας ως δεύτερη πατρίδα του. Είναι χαρακτηριστικό πως τις δηλώσεις που διαβάσατε πιο πάνω τις έδωσε σε άπταιστα ελληνικά όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος ελεύθερος Σέρβος μοιάζει εξαιρετική περίπτωση γι' αυτό που ψάχνουν στον Πειραιά (και φάνηκε ξεκάθαρα με την Μακάμπι ότι λείπει). Το αν τελικά μετά τα ερυθρόλευκα του Άγιαξ, συνεχίζει να φοράει τα ίδια χρώματα του Ολυμπιακού, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ