ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παλεύει και... αισιοδοξεί για Βερδού

J Verdu (Espanyol)
J Verdu (Espanyol) INTIME SPORTS

Ο Τζουάν Βερδού βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως θα κερδίσουν στο σπριντ τους έτερους μνηστήρες και θα τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Εσπανιόλ για την παραμονή του στο "Κορνεγιά Ελ Πρατ", ο Τζουάν Βερδού αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός ευελπιστεί πως θα καταφέρει να βγει νικητής στη μάχη της απόκτησής του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν να κυνηγούν την... υπογραφή του 30χρονου μέσου, τον οποίο θεωρούν μία εξαιρετική λύση για να την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους, την ώρα πάντως που ο παίκτης έχει μπει στο μικροσκόπιο και άλλων συλλόγων, όπως η Βιγιαρεάλ, η Μπέτις, η Σεβίλλη, η Βαλένθια αλλά και η αγγλική Σαουθάμπτον.

Η Μπέτις φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει και την πιο δελεαστική πρόταση έναντι των υπόλοιπων ισπανικών ομάδων, προσφέροντας συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων στον Βερδού με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1.2 εκ. ευρώ συν ένα πριμ μεταγραφής με ένα ποσό ανάμεσα στο ένα και το ενάμιση εκ. ευρώ.

Παρά το ενδιαφέρον πάντως αρκετών ομάδων για τον πρώην αρχηγό της Εσπανιόλ, στον Πειραιά υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ισπανού μέσου και την έλευσή του στο μεγάλο λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ