ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει ο Μιραλάς με Άρη

Παίζει ο Μιραλάς με Άρη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε για την ποινή των 2 αγωνιστικών που είχαν επιβληθεί στον Κέβιν Μιραλάς και έτσι ο Βέλγος επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά με τον Άρη (19.30)

Ο Ολυμπιακός μέσω των νομικών του εκπροσώπων, κύριο Βούλτση και Γιαννίκο (έλειπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης), επικαλέστηκε στην ΕΠΟ τις δεδικασμένες υποθέσεις των Βιεϊρίνια, Καρεμπέ, αλλά και του Ισά.

Επίσης υπογράμμισαν ότι η κίνηση του Μιραλάς στην Τούμπα συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας ή εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Μάλιστα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, όντας με το μέρος του Ολυμπιακού, ζητώντας την τιμωρία μίας και όχι δύο αγωνιστικών στον Κέβιν Μιραλάς.

Η τριμελής επιτροπή εφέσεων, γύρω στις 10:30, αποχώρησε για να παρακολουθήσει το βίντεο με την φάση της αποβολής, αναζήτησε στο αρχείο της τις φάσεις που επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια προχώρησε στην τελική της απόφαση, η οποία δίνει την άδεια στο Βέλγο να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη (12/2, 19:30).

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων:

" Η Επιτροπή Εφέσεων συνεκδίκασε τις εφέσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου και του ποδοσφαιριστή Κέβιν Μιραλάς κατά της υπ' αριθ. 58/2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής. Απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή και έκανε την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Συνεπώς, ο Κέβιν Μιραλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο 80 ευρώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ