ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει μόνος του για Πεντρόσα ο Ολυμπιακός

Παίζει μόνος του για Πεντρόσα ο Ολυμπιακός

Ο Αντρέ Πεντρόσα, κεντρικός μέσος της Σετούμπαλ που είχε μπει στον πάγο από την ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν, θέλει να φύγει από την Πορτογαλία και να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Πεντρόσα είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει γίνει προεργασία εδώ και μερικές εβδομάδες από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια μίνιμουμ εδώ και έναν μήνα!

Η Σετούμπαλ είναι σε ανοικτή γραμμή με τους "ερυθρόλευκους", οι Πορτογάλοι επιμένουν καθημερινά στα ρεπορτάζ τους υποστηρίζοντας ότι το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, σύμφωνα και με τα όσα διαρρέει η πλευρά του 21χρονου Πορτογάλου μέσου, η περίπτωσή του όντως φαίνεται ότι έχει μπει στο δρόμο για τις υπογραφές.

Η Σετούμπαλ δεν έχει κάποια άλλη σοβαρή – πλην Ολυμπιακού – πρόταση στα χέρια της για τον Αντρέ Πεντρόσα.

Ουσιαστικά, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο στην περίπτωση που θα κάνουν πίσω οι "ερυθρόλευκοι" ο παίκτης δεν θα καταλήξει στο λιμάνι.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις πλην του Πεντρόσα. Ο Μαρτίνς βέβαια βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον χαφ της Σετούμπαλ, αλλά και στον Ολυμπιακό έχουν ανοικτά τα μάτια τους και σε άλλους ποδοσφαιριστές, πάντοτε σε συνεννόηση φυσικά με τον προπονητή.

Ο 47χρονος τεχνικός θεωρεί πάντως ότι ο Πεντρόσα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις όχι μόνο ως "οκτάρι", αλλά τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο μάνατζερ του Λινιέρ στο Sport24.gr: "Αν συμφωνήσουν οι ομάδες..."
Καμαρά: "Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ