ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει... κρυφτούλι ο Λεμονής

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλές οι δοκιμές από τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος σκοπεύει να κρατήσει τους παίκτες του στην "τσίτα" έως την τελευταία στιγμή για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (13/4, 19:30). Ποια τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ.

Ένα 24ωρο και... κάτι απέμεινε έως τη σέντρα του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη και ο Τάκης Λεμονής – όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ – έχει φροντίσει να κρατήσει ως επταστράγιστο μυστικό τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Οι τελευταίες δοκιμές που έκανε ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού προκάλεσαν έκπληξη σε αρκετούς, όπως για παράδειγμα η παρουσία του Ρέτσου σε ρόλο αριστερού μπακ και του Ανδρούτσου αντί του Καμπιάσο.

To ότι προχώρησε στις συγκεκριμένες κινήσεις δεν σημαίνει ότι τους δύο πιτσιρικάδες θα τους ξεκινήσει κιόλας. Περισσότερο με... κρυφτούλι μοιάζει από πλευράς Λεμονή παρά με μία δοκιμή που παραπέμπει στο αρχικό του πλάνο για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (13/4, 19.30).

Μέχρι και χθες το πρωί (11/4) η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι σκόπευε να παραταχθεί με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει στην Κέρκυρα. Με τον Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, τους Ρομαό και Καμπιάσο στα χαφ, τον Φορτούνη στον γνωστό ελεύθερο ρόλο του, τους Σεμπά – Μάριν στα “φτερά” και τον Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης να είχε ένα προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ.

Αυτό παραμένει πάντως και το επικρατέστερο σχήμα παρά τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ο Λεμονής με τους Ρέτσο και Ανδρούτσο βασικούς.

Από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να του διαφοροποιήσει τα πλάνα η απουσία του Αϊντάρεβιτς. Από τη στιγμή που ο Μάνταλος φαίνεται να φεύγει από τα άκρα για να έρθει προς τον άξονα της ΑΕΚ, ίσως τότε ο Λεμονής να σκεφτεί κάποια πράγματα διαφορετικά.

Το δεδομένο είναι ότι σαν να φαίνεται να παίζει ένα “κρυφτούλι” ο κόουτς του Ολυμπιακού, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει τους παίκτες του στην "τσίτα" έως την τελευταία στιγμή. Απλώς να θυμίσουμε ότι π.χ. στην προετοιμασία του αγώνα με τον Πλατανιά είχε τον Σισοκό σε ρόλο αριστερού μπακ στις δοκιμές, αλλά ο Γάλλος έμεινε στο τέλος όχι μόνο εκτός ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολής

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ