ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιχνίδι σε διπλό ταμπλό για Καρεμπέ

Παιχνίδι σε διπλό ταμπλό για Καρεμπέ
Καρεμπέ Ζιντάν

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αγωνίστηκε στο φιλικό παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ παράλληλα είχε συνομιλίες με ανθρώπους της "βασίλισσας" για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό (video)

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνους της Γιουβέντους, με τα έσοδα από της αναμέτρησης να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος, εκτός από το φιλικό, είχε την ευκαιρία να προχωρήσει κάποιες επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπήρξε και συνάντηση με τον Μίτσελ έτσι ώστε να μπουν σε μία σειρά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Πρώτος στόχος, όπως είναι ήδη γνωστό, αποτελεί ο Βερδού (προσωπική επιλογή του Μίτσελ), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για κάποιους νεαρούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για τους οποίους μίλησε ο Καρεμπέ.

Παιχνίδι σε διπλό ταμπλό για Καρεμπέ

Στιγμές μαγείας από Φίγκο, Ζιντάν και... Νέντβεντ

Για την ιστορία να πούμε πως η Ρεάλ ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη με ένα πολύ ωραίο γκολ του Φίγκο κι άλλο ένα από τον Ιβάν Πέρεθ, ενώ εκείνος που σκόραρε για λογαριασμό της Γιούβε ήταν ο Μοντέρο. Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι για τους Ζινεντίν Ζιντάν και Φάμπιο Καναβάρο, δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που έπαιξαν ένα ημίχρονο με τη μία και ένα με την άλλη.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν "ιερά τέρατα" του ποδοσφαίρου που ακόμα και στα 40+ δείχνουν να το... έχουν.

Μαγικό από Ζιντάν

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ