ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παιχνίδι" για δεξιά

"Παιχνίδι" για δεξιά
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση παίκτη που αγωνίζεται στα δεξιά ψάχνει ο Ολυμπιακός. Απομακρύνεται η περίπτωση κεντρικού χαφ.

Toν παίκτη που θα καλύψει την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού ψάχνει η διοίκηση. Για τον παίκτη που όπως φαίνεται θα αποτελέσει την καλή μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται στην λίστα του Βαλβέρδε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος Χιλιανός Λουίς Χιμένεθ της Αλ Αχλί και ο 30χρονος Βάλντο της Λεβάντε είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Ισπανό προπονητή.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει για Βραζιλιάνο που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Δεν μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ποιος είναι αυτός ο παίκτης καθώς πολλοί είναι οι Βραζιλιάνοι που έχουν το στυλ παιχνιδιού που αναζητά ο Ολυμπιακός.

Αυτή η κίνηση συν την απόκτηση του τερματοφύλακα θα καλύψει τις ανάγκες για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Παρά την απομάκρυνση του Γέστε, ο Βαλβέρδε δεν ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Την άποψη του αυτή την εξέφρασε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την συνάντηση των δυο τους το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στου Ρέντη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στα χέρια τους προτάσεις για ακραίους και όχι για κεντρικούς παίκτες.

Από την Ελλάδα η μοναδική επιλογή είναι ο Λεονάρντο της ΑΕΚ αλλά είναι ξένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, οπότε η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ