ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Παίζω ακόμη για τον ΟΦΗ"

Κάρολ: "Παίζω ακόμη για τον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος δηλώνει στο Sport24.gr άγνοια και πιστός στον ΟΦΗ. "Δεν έχει έρθει πρόταση", υπογράμμισε στο Sport24.gr ο Ξημέρης. Ποιο το buy out και τι λένε οι Κρητικοί.

Ο Ρόι Κάρολ δείχνει να είναι από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου ωστόσο πρόταση δεν υπάρχει.

Η φημολογία περί μετακίνησης του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό παραμένει έντονη ωστόσο ο διεθνής Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας του ΟΦΗ δήλωσε άγνοια στο Sport24.gr.

Κάτι που συνέβη και από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Βασίλη Ξημέρη, που ωστόσο έκανε λόγο περί ύπαρξης buy out στο συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται με την ομάδα του Ηρακλείου της Κρήτης το καλοκαίρι του 2013.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την χθεσινή της πρόκριση επί του Παναιτωλικού για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αγρίνιο δεν επέστρεψε στην βάση της στο Ηράκλειο αλλά παρέμεινε στην Αθήνα.

Το γιατί; Είχε να κάνει με αφορμή το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά το απόγευμα της Κυριακής για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Επόμενο ήταν η παραμονή της αποστολής του ΟΦΗ στην Αθήνα να φουντώσει την φημολογία περί ολοκλήρωσης του φλερτ με τον Κάρολ για το οποίο όμως ο ίδιος όπως τουλάχιστον δήλωσε στο Sport24.gr δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Σε μία φημολογία που συνδυάστηκε και με το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί ο 38χρονος Πολυχρόνης Βεζυρίδης ως βασικός αντί του διεθνή Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα. Ακόμη και της χθεσινής πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Είμαι παίκτης του ΟΦΗ και έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013", ήταν η αρχική απάντηση του Κάρολ που αν έχει δεχθεί παρόλα αυτά κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό επανέλαβε: "Είμαι παίκτης του ΟΦΗ και κοιτάζω να είμαι έτοιμος για κάθε παιχνίδι.

Ακόμη και χθες στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό που ήμουνα στον πάγκο πανηγύρισα την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση και θέλω να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Ακόμη και στον τελικό ενώ τώρα το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό".

Ξημέρης: "Ας έρθει πρόταση και το συζητάμε..."

Κι αν αυτή είναι η τοποθέτηση του Κάρολ ο επίσημος ΟΦΗ δια του προέδρου του Βασίλη Ξημέρη στην επικοινωνία του Sport24.gr περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού πως: "Εμείς δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για τον τερματοφύλακα Κάρολ".

Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει: "Εάν έρθει εμείς την αξιολογήσουμε και ανάλογα θα αποφασίσουμε για το συμφέρον και το κάλο της ομάδας", χωρίς να παραλείψει να αποκαλύψει ότι: "Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κάρολ μπορεί να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 ωστόσο υπάρχει σε αυτό όρος buy out με το ποσό των 300.000 ευρώ για όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ