ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνουν σειρά οι μεταγραφές

Παίρνουν σειρά οι μεταγραφές

Μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Σίγουροι οι Πορτογάλοι για Μάρκο Σίλβα, επιμένουν οι Ιταλοί για Ντουμπιά. Περιμένει ο Μουνιέ. Τίποτα νεότερο με Ρομπέρτο.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει επί της ουσίας με τους "ερυθρόλευκους", που εφόσον το αποφασίσουν οριστικά και αμετάκλητα θα προκρίνουν την συγκεκριμένη λύση για την θέση του προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση στα 24ωρα που ακολουθούν θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα δώσουν τέλος στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως και στην Πορτογαλία είναι αρκετά τα δημοσιεύματα του Τύπου που υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

"Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σίλβα και Ολυμπιακού είναι σε προχωρημένο στάδιο και μπορεί σύντομα να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για την συνεργασία τους. Ο

Μάρκο Σίλβα κατά τα φαινόμενα θα είναι ο επόμενος προπονητής των Πειραιωτών, αντικαθιστώντας τον επίσης Πορτογάλο Βίτορ Περέιρα.

Ο πρώην τεχνικός της Πόρτο πήγε από την ελληνική ομάδα στην Φενέρμπαχτσε και ο Μάρκο Σίλβα μοιάζει να είναι ο εκλεκτός", υποστηρίζει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "noticiasaominuto.com", προχωρώντας στην επισήμανση ότι θα πρέπει πρώτα ο 38χρονος τεχνικός να ξεμπερδέψει με την διαμάχη που έχει με την Σπόρτινγκ για οφειλόμενα και μετά να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Λεπτομέρεια που μπορεί να είναι σημαντική, όσον αφορά τον χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία Ολυμπιακού και Μάρκο Σίλβα. Τέλος να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ώρες, στην Τουρκία μιλάνε για επαφές των Πειραιωτών με τον Μουράτ Γιακίν.

Επιμένουν στην Ιταλία για Ντουμπιά

Προφανώς και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αγοράσει έναν παίκτη, για τον οποίο τον Γενάρη η Ρόμα έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο στον ιταλικό Τύπο επιμένουν πως οι Πειραιώτες έχουν ζητήσει δανεικό από τους "τζαλορόσι" τον 27χρονο επιθετικό, με τους Ρωμαίους να μην έχουν για την ώρα ικανοποιητική προσφορά να τον πουλήσει και να σκέφτονται την πρόταση του Ολυμπιακού.

Με την ελπίδα πως ο Ντουμπιά θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής και θα ανακτήσει την καλή του φόρμα, έχοντας την ευκαιρία να παίξει και στο Champions League. Το θέμα βέβαια, ακόμη και αν η Ρόμα συναινούσε στον δανεισμό του, είναι οι προθέσεις του ίδιου του παίκτη και το αν θα δεχόταν την μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περιμένει ο Μουνιέ

Προφανώς και το θέμα του Γάλλου εξτρέμ έχει μείνει στάσιμο, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έριξε το βάρος στην ανεύρεση τεχνικού. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με την Μονπελιέ για την αγορά του, ενώ η πρόταση που έχουν καταθέσει στον Μουνιέ είναι αρκούντως δελεαστική για να πείσει τον 28χρονο άσο να συνεχίσει την καριέρα του στα ερυθρόλευκα.

Ωστόσο οι οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση θα δρομολογηθούν λογικά όταν ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει τον νέο του προπονητή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα μπουν στο κάδρο όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις, με τους Πειραιώτες να φορτσάρουν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Τίποτα νεότερο στο θέμα Ρομπέρτο

Η Βαλένθια μοιάζει να έχει παγώσει το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό γκολκίπερ, όχι όμως και η Βιγιαρεάλ. Και πάλι όμως δεν υπάρχουν νεότερα στο συγκεκριμένο μέτωπο. Ο Ρομπέρτο μαζί με τον Καμπαγιέρο (Μάντσεστερ Σίτι) και τον Αντρές Φερνάντεθ (Πόρτο) είναι η τριάδα που έχει προκρίνει το "κίτρινο υποβρύχιο" για τον άνθρωπο που θα κληθεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε κάτω από τα δοκάρια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Ασένχο. Με τους Ισπανούς να επιμένουν ότι ο Ρομπέρτο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ