ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Κάρολ για αντι-Κοστάνσο

Παίρνει Κάρολ για αντι-Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Ο έμπειρος Ρόι Κάρολ του ΟΦΗ θα είναι όπως φαίνεται, ο αντικαταστάτης του Φράνκο Κοστάνσο στον Ολυμπιακό. Διαβάστε ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και άλλα σενάρια.

Μετά από περίπου έξι μήνες στο Λιμάνι, ο Φράνκο Κοστάνσο είναι έτοιμος να βάλει πλώρη γι' άλλες πολιτείες, με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να κρίνεται άκρως αποτυχημένη και για τις δύο πλευρές φυσικά.

Η απόφαση της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" για διαζύγιο έχει παρθεί εδώ και καιρό, όμως αυτό που μένει είναι να βρεθούν οι όροι του... αποχωρισμού (είναι πολλά τα λεφτά), αλλά και ο αντικαταστάτης του Αργεντινού.

Σ' ότι αφορά το δεύτερο κομμάτι, οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Ρόι Κάρολ. Ο πορτιέρο του ΟΦΗ, μαζί με τους Ιτάνζ (Ατρόμητος) και Χακόμπο (Αστέρας Τρίπολης) βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού, όμως φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος.

Και οι τρεις τερματοφύλακες πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους τη φετινή σεζόν, ίσως όμως κερδίζει η εμπειρία του Κάρολ (έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), αλλά και το γεγονός πως ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν θα έλεγε "όχι" στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο γκολκίπερ από το Ηνωμένο Βασίλειο να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, προκειμένου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τον "τσεκάρουν" τους επόμενους μήνες και αν πείσει με τις εμφανίσεις του, να παραμείνει στον Πειραιά.

Προς το παρόν πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Μπάλας Μέγιερι, που τον έχει δικαιώσει και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά μια δύσκολη περίοδο. Ο Ούγγρος πορτιέρο, αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζεται καλύτερος, αποκτά αυτοπεποίθηση, αλλά και σταθερότητα, με αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ