ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίκτες θα έρθουν, θα φύγουν και θα κοπούν

Παίκτες θα έρθουν, θα φύγουν και θα κοπούν
INTIME SPORTS

Περισσότερους από 30 παίκτες έχει ο Μίτσελ στο Ζέεφελντ, ωστόσο σταδιακά το ρόστερ θα αλλάξει. Αρκετοί είναι αυτοί που θα κοπούν, κάποιοι θα έρθουν, ενώ είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο πωλήσεων.

Ευχαριστημένος είναι ο Μίτσελ από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε μεταγραφικό επίπεδο. Και θεωρεί πως γενικότερα ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη φάση από πέρσι, στην ίδια χρονική στιγμή της προετοιμασίας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει ακόμη σίγουρα ένα σέντερ φορ, ενώ πάντα εξετάζεται το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη εξτρέμ, που θα δώσει έξτρα ποιότητα στις πτέρυγες και παραπάνω λύσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ώρα ο Μίτσελ και το επιτελείο του δουλεύουν με πάνω από 30 παίκτες στο Ζέεφελντ. Αυτός ο αριθμός εντέλει θα μειωθεί, αφού ο 51χρονος προπονητής έχει τονίσει πως θέλει 22-23 ποδοσφαιριστές συν την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Δεν θα ταξιδέψουν στην Αμερική όλοι όσοι βρίσκονται στην Αυστρία. Μαζί με τους 4 διεθνείς που λείπουν με άδεια (Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης), ο αριθμός των παικτών φτάνει τους 36. Και ακόμη ο Ολυμπιακός ψάχνει για μια ή δύο μεταγραφές. Σταδιακά λοιπόν, αν όχι με την μια, θα κοπούν καμιά δεκαριά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ που διαθέτει αυτή την στιγμή η ομάδα του Πειραιά.

Βεβαίως παραμένει πάντα ανοικτό το θέμα αποχώρησης παικτών. Και ενώ το μυαλό όλων πάει στον Κώστα Μανωλά μετά το εξαιρετικό Μουντιάλ που έκανε, ίσως προκύψει και κάτι άλλο.

Πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή και μάλιστα από πολύ καλή ομάδα του εξωτερικού. Είναι αντιληπτό λοιπόν πως είναι εξαιρετικά νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε συμπεράσματα σχετικά με το έμψυχο δυναμικό των "ερυθρολεύκων", που θα υποστεί αρκετές αλλαγές έως ότου φτάσει στην τελική του μορφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ