ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για αμυντικό χαφ, προβληματισμός για Κοστάνσο

Πάει για αμυντικό χαφ, προβληματισμός για Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Ανακούφιση προκαλεί στον Ολυμπιακό η ήττα από την Χέρενφεν, καθώς φάνηκαν οι αδυναμίες και η διοίκηση είναι έτοιμη να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Τι προβλημάτισε και ποια η απόφαση της ΠΑΕ.

Οι... καμπάνες από την ήττα και την εμφάνιση κόντρα στην Χέρενφεν ήχησαν μέχρι την Πλατεία Αλεξάνδρας. Η κακή αμυντική λειτουργία και το πρόσωπο που παρουσίασε το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε ως αποτέλεσμα να παρθούν άμεσα αποφάσεις.

Στον Ολυμπιακό πλέον αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς κατάλαβαν πως δεν γίνεται να ξεκινήσει η χρονιά δίχως να αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ανάγκη από έναν μέσο και θα τον αποκτήσουν.

Άλλωστε, η εμφάνιση του Μοϊσές Ουρτάδο προβλήματισε και πάλι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι πλέον δεδομένο πως δεν γίνεται η ομάδα να προχωρήσει ιδιαίτερα στην Ευρώπη, μ' αυτά τα αμυντικά χαφ που υπάρχουν στο ρόστερ. Αλλάζουν λοιπόν τα πράγματα και οι Πειραιώτες κινούνται για να αποκτήσουν έναν μέσο!

Και τα συμπεράσματα συνεχίζονται για τους "ερυθρολεύκους", που προβληματίστηκαν και για την παρουσία του Φράνκο Κοστάνσο. Ο Αργεντινός έδειξε και πάλι πως σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Επιπόλαιες και περιττές κινήσεις δεν χωρούν στο παιχνίδι ενός τερματοφύλακα και όμως ο Κοστάνσο δεν σταματά να κάνει τα ίδια λάθη.

Στον Ολυμπιακό φυσικά και δεν θέλουν ούτε πιστεύουν πως μπορεί να κριθεί ένας τερματοφύλακας από μια εμφάνιση σε φιλική αναμέτρηση, όμως αν επαναληφθεί παρόμοια απόδοση και κόντρα στην Γουέστ Μπρομ (εφόσον αγωνιστεί), τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ