ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όχι του Ολυμπιακού στο 1.500.000 ευρώ της Νότιγχαμ για Αμπντούν

Όχι του Ολυμπιακού στο 1.500.000 ευρώ της Νότιγχαμ για Αμπντούν

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραχώρηση του Τζαμέλ Αμπντούν ύψους 1.500.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη (16/7), η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η ομάδα που έχει... ξελογιάσει τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο αγγλικός σύλλογος, ο οποίος συμμετέχει στην Championship, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 1.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του Αλγερινού εξτρέμ, αλλά η προσφορά αυτή απορρίφθηκε από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία.

Ο 27άχρονος ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του "Σίτι Γκράουντ". Η απολογία του στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ πήρε παράταση μίας ημέρας και αυτή θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της διοίκησης και του Γιάννη Βρέντζου την Πέμπτη (18/7), ημέρα που θα προπονηθεί μόνος του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι "ξυλοκόποι" δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Αμπντούν θα πιέσει ακόμα περισσότερο προκειμένου να φύγει από τον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, δεν προτίθενται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα την υπόθεση. Η συμπεριφορά του Αλγερινού στο Ζέεφελντ ήταν αντιεπαγγελματική και αναμένεται να πληρώσει το τίμημα αυτής στάσης που κράτησε στην Αυστρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ