ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε Σισοκό, ούτε Κολοβός, ούτε Τζαβέλλας, ούτε Αμαλφιτανό

Ούτε Σισοκό, ούτε Κολοβός, ούτε Τζαβέλλας, ούτε Αμαλφιτανό

Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως κοιτούν τις περιπτώσεις των Σισοκό, Κολοβού και Τζαβέλλα, ενώ επιμένουν πως έχουν αποσυρθεί από τον Αμαλφιτανό. Τι λένε για τους παίκτες που θα πιάσουν Λιμάνι, αλλά και όσους είναι "φευγάτοι". Μεταδίδει από το Ζέεφελντ, ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Τα μεταγραφικά θέματα "τρέχουν" και θα συνεχίσουν να "τρέχουν", αφού στον Ολυμπιακό ψάχνουν για τις ιδανικότερες κινήσεις, δίχως να έχουν την αφόρητη πίεση του χρόνου.

Τα σενάρια και τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά είναι πολλά, όμως από τον Ολυμπιακό θέλησαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Το όνομα του Σισοκό γράφεται εδώ και αρκετές ημέρες στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ (και εμείς το γράφαμε άλλωστε), όμως οι Πειραιώτες τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα οι "ερυθρολεύκοι" διαψεύδουν πως είναι κοντά στην απόκτηση του άσου από το Μάλι και πως εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ. Το ψάξιμο για τον κόφτη συνεχίζεται λοιπόν και ο εκλεκτός δεν είναι ο Σισοκό, όπως λένε στον Ολυμπιακό.

Οι διαψεύσεις όμως δεν σταματούν, αφού οι Νταμπλούχοι Ελλάδας λένε πως δεν υπάρχει θέμα ούτε με τον Κολοβό, ούτε με τον Τζαβέλλα, ενώ τονίζουν πως με τον Αμαλφιτανό δεν έχει αλλάξει κάτι και έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους.

"Μιλάμε και διαπραγματευόμαστε καθημερινά γι αυτούς που πραγματικά θέλουμε", είναι η άποψη που επικρατεί στο Λιμάνι και με βάση αυτό το σχέδιο προχωρούν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα αποκτηθούν 6-8 παίκτες, αλλά όσοι χρειάζονται.

"Και να φύγουν, θα έρθουν καλύτεροι"

Στο μεταξύ, το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες για προτάσεις που γίνονται στον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα. Στην Αγγλία έγραφαν για Τζιμπούρ και Φουστέρ, ενώ μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τον Αμπντούν.

Από τον Ολυμπιακό λοιπόν, λένε πως δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για παίκτη της ομάδας. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια πώληση, αφού έτσι κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες στον κόσμο.

Είναι μάλιστα ξεκάθαροι πως αν φύγει κάποιος θα αποκτηθεί κάποιος καλύτερος, προκειμένου να προοδεύσει η ομάδα.

Έφτασαν 5.000 τα διαρκείας

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, στον Ολυμπιακό είναι πολύ ευχαριστημένοι από την κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής, αφού ήδη έχουν ανανεωθεί 5.000 κάρτες.

Στον Πειραιά είναι σίγουροι πως την φετινή σεζόν θα πουληθούν περισσότερα εισιτήρια σε σχέση με πέρσι (περίπου 10.000), καθώς ο κόσμος δείχνει να έχει αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Οι ανανεώσεις των παλαιών κατόχων τελειώνουν το Σάββατο (13/7) και τα 5.000 διαρκείας είναι άκρως ικανοποιητικός αριθμός, αφού όπως έχει φανεί τα περασμένα χρόνια, το 40% των διαρκείας είναι παλιοί κάτοχοι και το άλλο 60% νέοι ενδιαφερόμενοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ